News

Șoferul care a lovit intenționat cu mașina un bărbat în București s-a predat. Ce acuzații grave i se aduc. Update

Un angajat al unei spălătorii din București a fost lovit intenționat de un client. Bărbatul este cercetat pentru tentativă de omor
10.09.2021 | 08:09
Soferul care a lovit intentionat cu masina un barbat in Bucuresti sa predat Ce acuzatii grave i se aduc Update
Un angajat al unei spălătorii auto din Capitală, lovit intenționat de un client. Șoferul, cercetat pentru tentativă de omor. Sursa foto: Digi 24
ADVERTISEMENT
10-09-2021
05:08

Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore

Bărbatul se numeşte Burhan Eralp și este de origine turcă. El s-a stabilit în România în urmă cu mai bine de zece ani și deține companie care se ocupă cu comerțul de cereale.

După incidentul cu pricina, oamenii legii au identificat mașina la aproximativ doi kilometri distanță, parcată în fața unui bloc de pe Calea Dudeşti, unde locuiește proprietarul. Agresorul s-a predat autorităților și a fost reținut pentru 24 de ore. 

Momente șocante la o spălătorie auto din Capitală. Un angajat al unei spălătorii auto a fost lovit cu mașina de un client.

Angajatul unei spălătorii, călcat cu mașina. Cum s-a petrecut totul

Se pare că șoferul nervos ar fi refuzat să achite pachetul de spălare. După aceea, el a devenit și mai enervat, dar a decis să plece cu mașina.

ADVERTISEMENT

Ulterior, el s-a întors în grabă, iar ceea ce a urmat este absolut șocant. Bărbatul care se afla la volan a pornit în viteză, dar acesta se îndrepta chiar spre un angajat al spălătoriei auto respective.

Totul s-a petrecut în parcarea unui complex comercial, iar acum Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, alături de Serviciul Omoruri efectuează cercetări pentru tentativă la omor.

ADVERTISEMENT

Bărbatul care a fost călcat cu mașina a fost transportat de urgență la spital.

Bărbatul care l-a călcat pe angajat cu mașina, anchetat pentru tentativă de omor

„Având în vedere faptul că din primele date reieşea că fapta ar fi fost comisă cu intenţie, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri. Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale”,

se arată într-un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) informează Agerpres.

ADVERTISEMENT

După ce au fost efectuate mai multe cercetări la fața locului, oamenii legii au reușit să depisteze mașina care a fost implicată în acest incident de joi.

Acesta s-a prezentat în urma acestui incident la organele competente, a informat Poliţia Capitalei, joi, scrie Digi24.

ADVERTISEMENT

„De asemenea, a fost stabilită identitatea unui bărbat, care posibil s-a aflat la volanul autoturismului.

Procurorul criminalist a dispus măsuri în vederea depistării acestuia, pentru clarificarea situaţiei de fapt şi de drept”, a mai transmis Direcţia Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Acum, bărbatul respectiv este cercetat pentru tentativă de omor. Ancheta în acest caz este în plină desfășurare, iar bărbatul nervos riscă să stea în spatele gratiilor multă vreme pentru fapta sa, dacă acesta va fi găsit vinovat.

Potrivit informațiilor, șoferul ar fi un bărbat de origine turcă, iar acesta s-a enervat la culme după ce s-ar fi certat cu angajații firmei respective.

ADVERTISEMENT