News

Un angajat CFR din Suceava, ucis de coronavirus la doar 58 de ani. Bărbatul urma să iasă la pensie în toamnă

18.04.2020 | 22:35
Un angajat CFR din Suceava ucis de coronavirus la doar 58 de ani Barbatul urma sa iasa la pensie in toamna
ADVERTISEMENT

Un bărbat care lucra ca impiegat de mișcare la Gara Suceava a decedat după ce a fost diagnosticat pozitiv la testul cu noul tip de coronavirus. Angajatul CFR avea 58 de ani și urma să iasă la pensie în toamna anului acesta.

CFR-ist ucis de coronavirus. Bărbatul mai avea câteva luni până la pensionare

Federația feroviară mișcare comercial vagoane a anunțat în urmă cu puțin timp că unul dintre angajații săi a murit în urma infecției cu COVID-19. Este vorba de un bărbat care lucra ca impiegat de mișcare la Gara din Burdujeni, județul Suceava.

ADVERTISEMENT

Bărbatul avea 58 de ani și urma să-și depună dosarul de pensionare peste câteva luni, mai exact în toamnă în luna septembrie.

Potrivit apropiaților acestuia, Petrică Tocan a mers la serviciu până la finalul săptămânii trecute când a început să se simtă rău. Din păcate, starea sa de sănătate s-a agravat într-un ritm accelerat și organismul său nu a mai putut lupta cu virusul.

ADVERTISEMENT

CFR, mesaj de condoleanțe pentru impiegatul de mișcare

„Stimați colegi, cu adâncă tristețe, vă informăm că bunul nostru coleg Petrică Tocan, IDM dispozitor la stația Suceava, a pierdut lupta cu virusul ucigaș”, au declarat reprezentanții CFR, potrivit monitorulsv.ro.

„Am pierdut unul dintre cei mai buni profesioniști, un om de la care aproape toți salariații au avut de învățat.

În luna septembrie trebuia să iasă la pensie. Vă rugăm aveți grijă, virusul este foarte periculos. Vă dorim multă sănătate”, au mai transmis cei de la conducere, potrivit sursei menționate.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat în cursul acestei zile că numărul cazurilor de coronavirus a ajuns în țara noastră la 8.707, în timp ce numărul deceselor a trecut de 400. Mai exact, 421 de persoane și-au pierdut viața în urma complicațiilor suferite din cauza virusului.

ADVERTISEMENT

Situația este momentan sub control, spun autoritățile, însă se așteaptă ca imediat după Paște numărul persoanelor infectate cu COVID-19 să crească, luna aceasta fiind așteptat vârful pandemiei de coronavirus. Concret, epidemiologii estimează că 10.000 – 12.000 de oameni s-au putea îmbolnăvi.