News

Un angajat de la CJ Prahova a murit de coronavirus. Colegii lui urmează să fie testați

18.08.2020 | 14:29
Un angajat de la CJ Prahova a murit de coronavirus Colegii lui urmeaza sa fie testati
ADVERTISEMENT

Un angajat al Consiliului Judeţean (CJ) Prahova a murit de noul coronavirus. Ioan Dragomir era infectat cu Covid-19 și nu a reușit să învingă virusul.

Colegii acestuia se află în izolare la domiciliu de mai multe zile și urmează să fie testați în zilele următoare.

ADVERTISEMENT

Ioan Dragomir era angajat al Direcţiei Judeţene de Protecţia Plantelor şi Întreţinere a Drumurilor Judeţene. Se pare că angajatul a fost în concediu și s-a văzut des în ultima perioadă cu sora sa care venise din Spania.

Prahova: un angajat a murit de noul coronavirus. Colegii lui sunt în stare de șoc

Pentru că nu s-ar fi simțit bine, Ioan Toader  a ajuns să facă testul pentru Covid-19. Testul a ieșit pozitiv. În urma confirmării infectării cu noul coronavirus, mai mulţi angajaţi ai direcţiei unde lucra bărbatul au fost trimişi în izolare la domiciliu. Ei vor fi testaţi.

ADVERTISEMENT

Colegii lui Ioan Toader încă nu reușesc să înteleagă ce s-a întâmplat. Înte timp și-au exprimat regretul pentru pierderea prietenului lor.

“Conducerea Consiliului Judeţean Prahova, prin preşedintele Bogdan Toader, îşi exprimă regretul pentru trecerea în nefiinţă a domnului Ioan Dragomir, fost director general al Direcţiei Judeţene de Protecţia Plantelor şi Întreţinere a Drumurilor Judeţene Prahova”, scrie în mesajul postat pe pagina de Facebook a Consiliului Judeţean.

ADVERTISEMENT

Virusul continuă să facă victime peste tot. Deși suntem aproape de finalul verii, lucrurile tot nu s-au ameliorat. Astăzi s-au raportat 1.014 cazuri noi de COVID-19 dintr-un număr mare de teste (21.289). Din nefericire au murit alte 45 de persoane din cauza virusului Sars-Cove-2. De asemenea, 479 de pacienți sunt internați la Terapie Intensivă.

De la începutul pandemiei, în România, 3.074 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

ADVERTISEMENT