News

Un angajat în domeniul culinar dezvăluie ce mănâncă, de fapt, turiștii la all inclusive în Bulgaria: ”Riscăm cine știe ce boli”

Un român cu experiență în domeniul culinar a avut parte de o experiență nedorită în Bulgaria. Acesta a dezvăluit ce mănâncă, de fapt, turiștii la all inclusive în unele locații din țara vecină.
30.08.2022 | 08:08
Un angajat in domeniul culinar dezvaluie ce mananca de fapt turistii la all inclusive in Bulgaria Riscam cine stie ce boli
Ce mănâncă, de fapt, turiștii la all inclusive în Bulgaria. Sursa foto: plaja.ro
ADVERTISEMENT

Și în acest sezon estival, foarte mulți români au dat vacanțele de pe litoralul românesc pentru sejururi în Bulgaria, Grecia sau Turcia. Aici, aceștia se așteptau la servicii mai bune și prețuri mai convenabile.

Ce mănâncă, de fapt, turiștii la all inclusive în Bulgaria

Nu întotdeauna, un concediu în afara granițelor țării garantează și o perioadă reușită. Experiențe de coșmar pot fi întâlnite și în zone de la care așteptările sunt ridicate.

ADVERTISEMENT

De o astfel de situație s-a lovit un român care a fost în Bulgaria la ultra all inclusive. Conaționalul nostru s-a întors acasă extrem de nemulțumit și decis să facă demersuri pentru a-și recupera o parte din investiția estivală.

Într-o amplă postare pe pagina de Facebook ”Travel în Bulgaria – Călător în Bulgaria” turistul român dezvăluie pas cu pas strategia folosită de unii bucătari bulgari pentru a masca diverse gusturi nedorite ale mâncărurilor.

ADVERTISEMENT

Dată fiind experiența sa în domeniul gastronomic, românul avertizează că turiștii care consumă la astfel de locații pot să se aleagă cu o serie de boli digestive.

Turistul român: ”Riscăm cine știe ce boli”

”Mâncarea. CANTINĂ!!!!! La Ultra All Inclusive băuturile trebuie să fie îmbuteliate. Ei le aveau la…dozator. Calitatea lor? Dacă va spun că am luat o gură de Cola și atât în 7 zile?

ADVERTISEMENT

Carnea veche, și gătită cu sosuri și multe condimente. La experiența pe care o am lucrând în domeniu, vă spun că asta e metodă de acoperire a gustului de vechi, rânced. Așa că, m-am mulțumit cu grătar (a fost de 2 ori în 7 zile).

Pizza era o glumă de aluat cu salam prăjit anterior tocmai pentru a ascunde defecte. Paște cu ketchup de la tub (alea se vroiau a fi bologneze), și backava care avea gust de ulei uitat la soare.

ADVERTISEMENT

Ce se putea mânca? Orez, cartofi, salatele proaspete (dacă erau), și ceva chestii la micul dejun.

Da, recunosc, am mâncat la restaurante în Sunny Beach și Nesebar Old Town, că la Planeta riscăm cine știe ce boli digestive”, se plânge românul.

După ce a ajuns acasă, acesta spune că a contactat serviciul management al grupului hotelier printr-o asociație de avocați pentru returnarea parțială a banilor.

El se plânge că nu a beneficiat de ofertele afișate pe site de locația turistică. E vorba de minibar, Aquapark (2 tobogane) și un program full la saună.

ADVERTISEMENT