Life

Un animal straniu a fost descoperit pe o plajă din Australia. Imaginea care a dat bătăi de cap oamenilor

09.07.2020 | 22:29
Un animal straniu a fost descoperit pe o plaja din Australia Imaginea care a dat batai de cap oamenilor
ADVERTISEMENT

O imagine cu un animal straniu descoperit pe o plajă din Australia face deliciul internauților. Poza s-a viralizat pe rețelele de socializare Twitter și Facebook și foarte mulți oameni se întreabă ce fel de animal este cel pe care îl veți putea vedea mai jos.

Un animal straniu găsit pe o plajă din Queensland, Australia

O femeie a găsit pe plaja Hervey Bay (Queensland, Australia) un animal atât de ciudat încât nu a rezistat tentației de a-i face o fotografie.

ADVERTISEMENT

Doamna a postat poza cu animalul descoperit când ieșea la plimbare lângă mare pe contul ei de Facebook pentru a le cere părerea prietenilor și urmăritorilor ei, căci nu știa ce fel de viețuitoare este.

Cineva credea că este vorba despre peștele-piatră, Synanceia horrida, o specie extrem de rară care poate fi văzută uneori eșuând pe plajă, mai ales în emisfera sudică a planetei.

ADVERTISEMENT

Răspunsul dat de acel internaut nu a fost unul definitiv, căci nu e vorba despre acea specie de pește. Unii și-au mai dat cu părerea și au spus că e vreo specie nedescoperită de balenă sau chiar un coral rar.

O profesoară spune că animalul este un porc de mare

Sandie Degnan, profesoară la Facultatea de Științe Biologice din Cadrul Universității din Queensland a găsit un răspuns cât mai aproape de natura reală a necuvântătoarei, asta după ce internauții aveau mari bătăi de cap să afle ce ar putea fi.

ADVERTISEMENT

Femeia din Queensland ar fi dat peste un porc de mare, un animal despre care se știu puține lucruri căci este văzut foarte rar, spre deosebire de leii și vacile de mare, ceva mai cunoscute.

Specialista spune că porcii de mare sunt, din  punct de vedere genetic, mult mai aproape de specia noastră umană având în vedere scara de evoluție și că ar fi chiar „părinții noștri cei mai apropiați”, potrivit Russia Today.

ADVERTISEMENT
animal straniu
Așa arată ceea ce biologul din Australia susține că ar fi un porc de mare. Sursa foto: Twitter