Scene incredibile în Argentina! Un fotbalist şi-a ameninţat antrenorul cu pistolul

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
03/02/2018, 22:18
Scene incredibile în Argentina! Un fotbalist şi-a ameninţat antrenorul cu pistolul

Cristian Neira, antrenor al formaţiei Escuela Presidente Roca, a avut parte de experienţă neplăcută în urmă cu doar câteva zile. Unul dintre jucătorii echipei din ligile inferioare din Argentina l-a ameninţat cu o armă în timpul unui antrenament.

Cesar Pagani nu a putut accepta decizia antrenorului de a-l scoate din primul “11” şi a decis să-şi facă dreptate. Fotbalistul de 27 de ani l-a ameninţat cu moartea pe antrenorul echipei de faţă cu ceilalţi colegi ai echipei.

Preşedintele ligii din Argentina a condamnat gestul

“Sunt de 45 de ani la acest club şi nu mi s-a întâmplat niciodată aşa ceva. Nu este posibil ca aşa ceva să aibă loc pe un teren de fotbal. Sper ca justiţia să facă dreptate în acest caz”, a declarat Cristian Neira după incident.

Poliţia a început să investigheze cazul, iar fotbalistul de 27 de ani ar putea să ajungă după gratii. Trebuie să existe consecinţe, sper ca justiţia să triumfe. Un astfel de om nu poate fi liber. Oamenii violenţi nu ne pot da la o parte”, a afirmat Emeterio Farias, preşedintele ligii.

Ştirea MOMENTULUI

Edi Iordănescu lămurește „cazul Ioniță”: „A fost cea mai dureroasă decizie pentru mine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.