Un antrenor din Liga 1 îi avertizează pe stelişti. “Vor avea probleme mari”

George Nistor   
în Casa Pariurilor Liga 1
01/02/2014, 10:49
Un antrenor din Liga 1 îi avertizează pe stelişti. “Vor avea probleme mari”

Cel mai sudat cuplu de mijlocaşi centrali din Liga 1 este pe cale să se despartă. Transferul lui Bourceanu la Trabzonspor ar putea produce schimbări majore în jocul Stelei, dar şi evoluţii mai slabe decît în tur. De acest lucu este sigur şi fostul antrenor al CFR-ului, Petre Grigoraş, care consideră că actualul căpitan al roş-albaştrilor este singurul jucător din lot care coordonează perfect linia de mijloc a roş-albaştrilor.

”Am văzut cîteva jocuri ale Stelei, au făcut multe improvizaţii, de unde şi rezultatele existente. Eu spun să aşteptăm începerea campionatului, pentru că altfel vor sta lucrurile în teren. Eu am păţit ceva de genul acesta, după cîteva victorii în amicale, în care am cîştigat numai la scor, ne-a dat Petrolul 6-0 în campionat.

Lipsa lui Bourceanu se va vedea la Steaua, el fiind un jucător cheie în angrenajul echipei. De departe, cuplul Bourceanu – Pintilii a fost cel mai bun din campionat. Problema este că şi Pintilii are ceva probleme şi nu mai revine la capacitatea maximă”, a declarat Grigoraş la postul de radio Sport Total FM.

 

Închide ×