Fotbal intern

Un antrenor din Liga 2 a cedat nervos și și-a dat demisia în direct: „Să mă ia dracu’ dacă înțeleg”

08.03.2021 | 21:27
Un antrenor din Liga 2 a cedat nervos si sia dat demisia in direct Sa ma ia dracu daca inteleg
ADVERTISEMENT

Costel Enache a făcut o criză de nervi după ce U Cluj, formația pregătită de el, a pierdut duelul din deplasare cu Comuna Recea, unicul gol al meciului fiind înscris de Marius Coman din penalty, în minutul 54.

Tehnicianul nu a mai ținut cont de un discurs calm și echilibrat, cum obișnuiește să facă, ci a cedat nervos, nereușind să își explice mai multe lucruri care i s-au întâmplat.

ADVERTISEMENT

Printre alte declarații, Costel Enache a mărturisit că a vorbit cu conducerea „șepcilor roșii” și că își asumă toate eșecurile echipei, precum și faptul că e gata să își lase locul de antrenor.

Criza de nervi făcută de Costel Enache

Costel Enache a făcut o adevărată criză de nervi la finalul meciului pierdut de U Cluj în meciul împotriva lui Comuna Recea: „Adevărul că nici noi nu am fost foarte, foarte activi, dar a fost greu să înţeleg de ce nu au aplicat jucătorii ceea ce am pregătit.

ADVERTISEMENT

Eu o să îmi asum tot ce se întâmplă aici, dar să mă ia dracu’ dacă înţeleg alţi factori care influenţează jocul. Poate trebuia să practicăm un joc mai pragmatic, poate nu am gestionat bine săptămâna, antrenamentele…

Dracu’ mai ştie ce am făcut greşit. Dar m-am săturat să îmi iau castane numai eu, m-am săturat să dau explicaţii numai eu, m-am săturat să îmi crape obrazul de ruşine, să mă vadă ai mei trist şi să plătesc numai eu”.

ADVERTISEMENT

„Nu țin de scaun și nu vreau să fiu în prim plan”

Costel Enache a continuat și a explicat ce l-a deranjat atât de mult și ce a discutat cu șefii lui U Cluj, precum și faptul că le-a transmis că poate să fie înlocuit și că nu ține neapărat să fie antrenorul echipei dacă nu mai este dorit.

„Eu după meci m-am dus la conducători şi le-am spus: ’Îmi asum eşecul, îmi asum lucrurile astea, nu ţin de un scaun şi nu vreau să fiu eu în prim plan’.

ADVERTISEMENT

Văd că toată lumea lasă lucrurile la voia întâmplării şi rămânem unii în bătaia vântului”, a mai spus Costel Enache la finalul meciului.

  • 47 de ani este vârsta lui Costel Enache
ADVERTISEMENT
Tags: