Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Un antrenor din SuperLiga se revoltă când a auzit de varianta Conceicao la Rapid: „Avem atâția români de valoare”. Reacția lui Șumudică

Un antrenor din SuperLiga a sărit în apărarea lui Marius Șumudică, pe care îl vrea la Rapid. De ce nu e de acord cu varianta Tony Conceicao
30.04.2024 | 23:08
Un antrenor din SuperLiga se revolta cand a auzit de varianta Conceicao la Rapid Avem atatia romani de valoare Reactia lui Sumudica
Un antrenor din SuperLiga se revoltă când a auzit de varianta Conceicao la Rapid: „Avem atâția români de valoare”. Reacția lui Șumudică. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că șefii Rapidului negociază cu Antonio Conceicao. Posibila venire a lusitanului în Giulești nu este văzută cu ochi buni de un coleg de breaslă.

Varianta Tony Conceicao la Rapid, contestată. „Măldărășanu ce are?”

Dan Șucu e în căutarea unui antrenor după parcursul dezastruos al Rapidului din play-off. După ce Bergodi a fost dat afară, echipa a mers la fel de prost și cu Lobonț. Ba, mai mult, fostul mare portar român a fost contestat aprig de fani după 1-2 cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

„Mă deranjează că nu ne gândim la antrenorii români. Nu am nimic cu antrenorii străini, dar dacă ar veni un antrenor străin care a făcut performanțe, care a avut rezultate, aș zice că da, e ok, avem ce învăța de la el.

Hai să îl lăsăm pe Șumudică, dar Măldărășanu ce are?”, s-a întrebat Nicolae Dică, la FANATIK SUPERLIGA, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

„Măldărășanu mai are contract un an”, a intervenit Robert Niță. „Are clauză 50.000 de euro. Dacă vrei să faci performanță, plătești clauza și îl aduci pe Măldărășanu, dacă nu vrei să îl aduci pe Șumudică.

E Mutu liber, care a mai fost la Rapid. Asta e părerea mea. Antrenorii români sunt antrenori buni, pentru că îi cunosc pe mulți dintre ei și cred că ar putea face față la un club ca Rapid”, a completat Dică.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Marius Șumudică

Antonio Conceicao (62 de ani) a mai antrenat în România la CFR Cluj, Astra Giurgiu și FC Brașov. Lusitanul este liber de contract după despărțirea de naționala Camerunului, pe care a pregătit-o în perioada 2019-2022.

„Nu îl cunosc și nu îmi place să vorbesc. Îi doresc baftă. Nu știu despre ce e vorba. Sunt multe speculații de presă. Nu știu dacă e adevărat. Îi doresc baftă, dacă se va ajunge la o înțelegere. Eu îi doresc baftă.

ADVERTISEMENT

E un coleg de al meu, e ce aș putea să spun?”, a declarat Marius Șumudică, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Bogdan Lobont, GRESELI COLOSALE! ANALIZA DURA dupa Rapid - U Craiova 1-2

ADVERTISEMENT