Un antrenor este dezgustat de alegerile FRF: „La noi primează scandalul”

Eduard Popa   
in Fotbal intern
26/03/2018, 14:05
Un antrenor este dezgustat de alegerile FRF: „La noi primează scandalul”

„Rezultatele de la Under 19 sunt de apreciat pentru că acolo este un lot valoros, cu Măţan şi Moruţan. Se vede că şi Vlad Dragomir, care joacă în Anglia, este un jucător matur. Un nucleu important de la Under 19 poate veni şi la echipa mare într-un an, doi. Din păcate, este o vârstă foarte delicată şi mulţi dintre ei se pierd. Pe mulţi îi ia ameţeala când primesc diverse oferte. Fluctuaţiile sunt foarte mari, nu ştim ce va fi în viitor”, a spus Motroc despre meciurile de la U19.

Motroc susţine că naţionala României ar fi trebuit să dea mai multe şanse tinerilor împotriva Israelului: ”Trebuie să împrospătăm forţele la echipa naţională, chiar dacă este nevoie şi de aportul unor jucători experimentaţi. Cu un nucleu tânăr de jucători, nu cred că ne făceam de râs în Israel”, a spus antrenorul, pentru Sport FM.  

Motroc: „Aruncăm cu noroi unii în alţii”

Tehnicianul care acum activează în zona Golfului se arată dezamăgit de nivelul campaniei pentru alegerile FRF: „La noi, primează ţigănia şi scandalul, aruncăm cu noroi unii în alţii. Tot fotbalul românesc pierde, în cele din urmă. Vine un om de valoare să candideze precum Ionuţ Lupescu, un nume greu care vine din fotbal, şi i se găsesc bube din perioada când a lucrat cu Mircea Sandu. Lui Burleanu îi este cam frică de el. Cine va fi preşedinte este important să facă ceva pentru fotbalul românesc!”

Închide ×