Sport

Un antrenor la modă în SuperLiga îi ia apărarea lui Edi Iordănescu: „N-are ce să facă. E o perioadă neagră în istoria fotbalului românesc”

Contestat vehement de cei mai mulți oameni de fotbal, selecționerul Edi Iordănescu este susținut de unul dintre antrenorii în vogă din SuperLiga.
26.09.2022 | 11:26
Un antrenor la moda in SuperLiga ii ia apararea lui Edi Iordanescu Nare ce sa faca E o perioada neagra in istoria fotbalului romanesc
În ciuda rezultatelor slabe al României, acestea nu i se pot reproșa selecționerului Edi Iordănesc, spune unul dintre antrenorii apreciați din SuperLiga. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu nu are doar contestatari de când a preluat banca echipei naționale. Rezultatele nu îl ajută deloc, dar vina nu este a selecționerului, spune răspicat unul dintre antrenorii cei mai apreciați în acest moment, în fotbalul românesc.

De ce nu i se pot reproșa rezultatele selecționerului Edi Iordănescu

O victorie, două remize și cinci înfrângeri sunt rezultatele pe care România le-a înregistrat cu Edi Iordănescu în funcția de selecționer.

ADVERTISEMENT

Deși sub așteptări, acestea nu i se pot pune în cârcă lui Iordănescu junior, spune Marius Croitoru. Extrem de tânăr, tehnicianul echipei FC U Craiova este unul dintre antrenorii pe val în SuperLiga.

”E clar că din punct de vedere al rezultatelor traversăm o perioadă neagră în istoria fotbalului românesc. Până acum s-au schimbat antrenorii, dar rezultatele au fost aceleași. Cred că trebuie să schimbăm abordarea și să încercăm și altceva decât a fost până acum.

ADVERTISEMENT

Edi n-are ce să facă. Rezultatele sunt cele care sunt. Încearcă să schimbe el ceva la nivel de joc, dar ca antrenor nu e ușor să găsești rezolvările în 3-4 zile. E foarte greu!

Ca antrenor de club lucrezi luni de zile și tot nu poți să reglezi anumite lucruri, darămite un selecționer în 3-4 zile cu jucători veniți din toate țările. Este imposibil. Chiar dacă jucătorii au valoare, lucrurile sunt foarte greu de rezolvat într-o săptămână”, a comentat Marius Croitoru, într-o conferință de presă.

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru. ”Să-l susținem pe Edi!”

Antrenorul echipei FC U Craiova a mai spus că nu este momentul unei noi schimbări la nivelul băncii tehnice a echipei naționale, așa cum FRF a procedat în ultimii ani după fiecare campanie ratată.

”Avem datoria ca iubitori ai naționalei să susținem ceea ce se întâmplă la națională. Să-l susținem pe Edi. Lucrurile au părut puțin schimbate din punct de vedere al atitudinii, al jocului (în meciul cu Finlanda – n.r.). A fost altceva. Dar lucrurile nu s-au schimbat cu nimic în clasament.

ADVERTISEMENT

Dacă până acum s-a mers pe ideea de schimbare și tot nu s-a întâmplat nimic, eu zic că ar trebui să mergem pe continuitate și să vedem ce se va întâmpla”, a adăugat Marius Croitoru.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 4,80 este cota pentru ”gazdele câștigă și peste 1,5 goluri în prima repriză” la meciul România – Bosnia-Herțegovina. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT