Fotbal intern

Un antrenor pune presiune pe Dică! „Bineînțeles că aș merge la Steaua! Lui Gigi trebuie să îi explici, să vorbești cu el”

22.10.2018 | 17:13
Un antrenor pune presiune pe Dica Bineinteles ca as merge la Steaua Lui Gigi trebuie sa ii explici sa vorbesti cu el

Un antrenor liber de contract la ora actuală pune presiune suplimentară pe Nicolae Dică! Ionuț Chirilă spune că n-ar avea probleme să lucreze cu Gigi Becali. Și asta în ciuda faptului că trecutul tehnicianului se leagă mai degrabă de rivalele Dinamo și Rapid sau că latifundiarul din Pipera este recunoscut pentru ieșirile sale în public la adresa antrenorilor pe care îi angajează la echipă.

“Bineînțeles că aș accepta să merg la Steaua Eu cred că în momentul în care Gigi Becali va avea un antrenor care îi va explica ce face, cred că efervescența lui nu va fi atât de mare”, a declarat Ionuț Chirilă.

Un antrenor pune presiune pe Dică! Nicolae Dica in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si FCSB, din cadrul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, duminica 21 octombrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Nicolae Dică a fost numit antrenorul FCSB-ului pe 15 mai 2017

Un antrenor pune presiune pe Dică!

Ionuț Chirilă crede că ar gestionat diferit și schimbările făcute de FCSB în partida de la Craiova. Astfel, mutarea Moruțan – Tănase trebuia, în opinia lui Chirilă, gândită cu mult timp înainte și discutată cu patronul roș albaștrilor, Gigi Becali tocmai pentru a preîntâmpina orice ieșire necontrolată a latifundiarului.

“Nu fac chestia asta. Gigi Becali a făcut această schimbare? Trebuie să-i explici, să nu se ajungă în astfel de situații, să vorbești cu el. Dacă tot vrea să știe totul, îi explici niște lucruri” a adăugat Ionuț Chirilă

Ionuț Chirilă a antrenat echipa de tineret a dinamoviștilor, apoi în 2001 a fost numit ca principal pe banca tehnică a celor de la Electromagnetica, formație considerată la acea oră drept satelitul Rapidului. După un an de zile, tehnicianul a plecat la Focșani acolo unde a stat preț de doi ani de zile. În 2005 a petrecut un sezon la Jiul Petroșani, după care abia în 2008 a mai prins un contract. A semnat atunci UTA Arad, dar și de la această echipă a plecat destul de repede. Au urmat din nou ani buni pe margine întrerupți în 2013 de înțelegerea cu Concordia Chiajna. CSMS Iași și Târgu Mureș sunt ultimele formații pe care Ionuț Chirilă le-a pregătit.

  • 7 formații a pregătit Ionuț Chirilă în întreaga carieră