Sport

Teorie șocantă despre abandonul Simonei Halep de la Bad Homburg. ”Îi era frică de Bianca Andreescu”

Simona Halep a anunțat că se retrage din turneul de la Bad Homburg cu doar câteva ore înaintea semifinalei cu Bianca Andreescu. Fostul lider mondial a acuzat probleme medicale. Un antrenor român spune că i-a fost teamă.
24.06.2022 | 19:10
Teorie socanta despre abandonul Simonei Halep de la Bad Homburg Ii era frica de Bianca Andreescu
Simona Halep este acuzată că a refuzat duelul cu Bianca Andreescu din semifinalele turneului de la Bad Homburg, de frică. foto: hepta
ADVERTISEMENT

La WTA 250 Bad Homburg Simona Halep a avut evoluții extrem de solide și s-a calificat en fanfare în semifinalele competiției, unde urma să o întâlnească pe Bianca Andreescu. A abandonat în ultima clipă.

Acuzații grave la adresa Simonei Halep după abandonul din semifinalele turneului WTA de la Bad Homburg

Antrenorul român Mihai Rusu, stabilit în Germania, spune că abandonul Simonei nu ar avea neapărat legătură cu vreo problemă medicală și că fostului lider mondial i-a fost pur și simplu frică de duelul cu Bianca Andreescu.

ADVERTISEMENT

Românca anunțase organizatorii că resimte dureri la gât și că nu poate să evolueze la capacitate maximă în disputa cu sportiva cu origini românești care reprezintă Canada.

”Am controlat trei surse și toate trei indică același diagnostic. Raportul medical arată că a avut dureri la musculatura gemenilor, nu la gât. Dar ea poate prezenta orice buletin medical medicului turneului, acest lucru este mai puțin important.

ADVERTISEMENT

Durerile pot fi cauzate de o întindere ușoară ori o contractură. Ea fuge mult, trăiește din picioare, a fugit până acum de i-au sărit capacele!

Eu cred că a găsit un motiv bun, probabil că a simțit ceva probleme ușoare și a zis: ’Nu sunt 100% în plenitudinea forțelor și renunț!’. Pentru că oricum îi era frică de Bianca Andreescu!”, a spus Mihai Rusu pentru ProSport.

ADVERTISEMENT

Simona Halep pierduse un singur set la Bad Homburg

Cotată cu șansa a patra la câștigarea turneului de la Bad Homburg, Simona Halep a început greoi competiția. A avut nevoie de set decisiv pentru a trece de Katerina Siniakova 4-6 6-3 6-4, în primul tur.

Au urmat două meciuri perfecte pentru Halep în care lea eliminat fără emoții pe Tamara Zidansek 6-0, 6-3, și pe Amanda Anisimova 6-2, 6-1.

ADVERTISEMENT

Duelul cu Bianca Andreescu ar fi fost doar al doilea între cele două sportive. Halep, locul 19 WTA, s-a impus în precedenta întâlnire, greu, scor 3-6 7-6(6) 6-3. S-a întâmplat în 2019 la Turneul Campioanelor.

ADVERTISEMENT