Un antrenor şochează: ”Am stat pe bancă, la un meci, cu 30.000 £ în buzunar”

Harry Redknapp, actualul antrenor al lui QPR, şi-a lansat de curînd autobiografia. Într-unul din pasajele cărţii ”Always Managing”, Redknapp a povestit una dintre cele mai inedite experienţe...
08.10.2013 | 12:32
Un antrenor socheaza Am stat pe banca la un meci cu 30000  in buzunar

Harry Redknapp, actualul antrenor al lui QPR, şi-a lansat de curînd autobiografia. Într-unul din pasajele cărţii ”Always Managing”, Redknapp a povestit una dintre cele mai inedite experienţe ale sale din cariera de antrenor.

”Cînd o pregăteam pe Portsmouth, Paul Merson a venit la mine cu cîteva minute înainte de un meci pe care îl disputam la Milwall şi m-a tras de-o parte. <Vreţi să ţineţi punga asta vă rog frumos> mi-a transmis jucătorul… L-am întrebat ce e în ea şi mi-a spus că sînt 30.000 de lire sterline pe care îi datora unor agenţi de pariuri”

”Am luat punga şi nu am avut curajul să o las în vestiar, aşa că am luat-o cu mine pe banca de rezerve. De obicei ma îmbrac în costum la meciuri, însă de aceea data a trebuit să mă îmbrac în trening pentru a ascunde mai bine banii. Am schimbat garderoba pentru a îndesa banii în pantalonii de la trening, în cei de la costum nu ar fi avut loc”

”Totul a fost ok pînă cînd am fost nevoit să mă ridic de pe bancă şi să le transmit jucătorilor indicaţii. La un moment dat am simţit cum se mişcă ceva. Am simţit cum cei 30 de mii de lire sterline ale lui Merson începuseră să cadă spre capătul pantalonilor. În acel moment m-am îndreptat repede spre bancă şi m-am aşezat. Nu m-am mai ridicat pînă la finalul meciului!”

”Am stat într-o poziţie ciudată, pentru a masca faptul că am 30.000 de lire sterline la mine. Cei din staff-ul tehnic m-au întrebat de nenumărate ori dacă mă simt bine, la un moment dat chiar au vrut să cheme doctorul pentru că mă comportam extrem de ciudat şi credeau că am suferit un atac cerebral”