News

Un arădean a găsit un portofel și a sunat la 112, dorind să facă o faptă bună. În cele din urmă s-a ajuns la audieri

Un arădean care a găsit un portofel pe un bulevard din oraș a sunat la 112, iar când oamenii legii au luat legătura cu el au observat că în respectivul portmoneu exista și un plic cu o substanță suspectă.
19.07.2022 | 23:26
Un aradean a gasit un portofel si a sunat la 112 dorind sa faca o fapta buna In cele din urma sa ajuns la audieri
În portofelul găsit de arădean nu ar fi fost doar bani și acte, ci și droguri. Foto: pxhere.com
ADVERTISEMENT

Acel portofel ar fi fost pierdut de un cetăţean din Sri Lanka. Când a fost chemat în locul în care a fost găsit portmoneul, individul s-a panicat și a atras atenția polițiștilor locali.

Ce situație a creat un portofel găsit la Arad

La început, arădeanul care a dorit să facă o faptă bună a predat portofelul oamenilor legii. Aceștia au observat că lângă cetățeanul român se mai află unul din Sri Lanka.

ADVERTISEMENT

Străinul insista să îi fie dat lui portofelul întrucât ar fi fost prieten chiar cu persoana care îl pierduse. Când au controlat portmoneul, polițiștii locali au găsit un plic cu o substanță suspectă. În cele din urmă, ei au luat legătura cu colegii de la Poliţia Română, care au competenţa legală asupra drogurilor de mare risc.

”Un echipaj auto aflat în patrulare prin zonă a constatat că, în afara actelor de identitate ale prezumatului posesor, cetăţean străin, unul dintre compartimente conţinea un pachet învelit în folie de aluminiu ce părea suspect.

ADVERTISEMENT

Alături de arădeanul I.V., care anunţase găsirea portofelului, se afla un cetăţean srilankez care se declara prieten al deţinătorului de drept şi încerca să-l convingă pe găsitor să-i predea obiectul respectiv.

Polițiștii i-au dus la audieri pe srilankezi

În pofida insistenţelor sale, poliţiştii locali au solicitat venirea deţinătorului legal al portofelului pe care, la sosire, l-au chestionat cu privire la conţinutul pliculeţului”, se arată în comunicatul remis de Poliția Locală Arad.

ADVERTISEMENT

Sosit la fața locului, al doilea cetățean srilankez s-a panicat când a început să fie întrebat de polițiștii locali despre plicul suspect. Ulterior, el a spus că plicul aparținea unui compatriot.

În acest context, pe bulevardul Revoluției a sosit un echipaj al Ministerului Afacerilor Interne. După ce au aflat care este situația, polițiștii au preluat portofelul și plicul suspect și i-au dus pe cei implicați la audieri.

ADVERTISEMENT

La solicitarea jurnaliștilor de la AGERPRES, reprezentanții IPJ Arad au precizat că se fac cercetări cu privire la substanţa găsită.

 

ADVERTISEMENT