News

Un arădean s-a sinucis după ce și-a înjunghiat de mai multe ori soția

04.04.2021 | 16:59
Un aradean sa sinucis dupa ce sia injunghiat de mai multe ori sotia
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Arad s-a aruncat în gol de la etajul 4 al clădirii în care locuia, după ce și-a înjunghiat soția de mai multe ori cu un cuțit.

Bărbatul a murit, iar soția sa a fost transportată la spital, informează Inspectoratului Județean de Poliție Arad, citat de Agerpres.

ADVERTISEMENT

Tragedia a survenit în urma unui conflict în familie care a degenerat rapid. Inițial, polițiștii au fost chemați de vecini prin 112, însă când aceștia au sosit la fața locului, în cartierul Aurel Vlaicu, bărbatul se aruncase deja de la etaj, după ce-și înjunghiase soția.

Bărbatul s-a aruncat de la etaj

Femeia are plăgi multiple prin tăiere, dar se afla în stare conștientă atunci când a fost dusă la spital.

ADVERTISEMENT

Astăzi, în jurul orei 14.20, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 despre un scandal în familie, într-un imobil (apartament de bloc) de pe raza municipiului. S-a stabilit că un bărbat de 39 de ani şi-ar fi atacat soţia cu un cuţit, după care s-ar fi aruncat de la etajul 4 al blocului. Echipajul medical sosit la faţa locului a constatat decesul bărbatului, femeia fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, informează polițiștii arădeni.

Aceștia au constituit o echipă operativă, care a început imediat cercetarea la faţa locului.

Din primele verificări, între cei doi soți și nu era cunoscută o stare conflictuală, incidentul fiiind cauzat de un conflict spontan. Polițiștii vor continua cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea acestui eveniment”, precizează IJP Arad.

ADVERTISEMENT

Medicii de la Spitalul Județean Arad au început investigațiile medicale privind starea soției, care în continuare este conștientă și are șanse mari să supraviețuiască.

Tags: