Fotbal intern

Un arbitru a fost făcut KO în Liga 4, la meciul dintre Nera Bozovici şi Viitorul Caransebeş

30.09.2018 | 22:04
Un arbitru a fost facut KO in Liga 4 la meciul dintre Nera Bozovici si Viitorul Caransebes
Arbitrul Roberto Svatsinka se resimte după ce a fost făcut KO de un fotbalist, într-un meci de Liga 4. foto: caon.ro
ADVERTISEMENT

Scene incredibile la un meci din Liga 4. În duelul dintre Nera Bozovici și Viitorul Caransebeș, arbitrul Roberto Svatsinka a fost lovit cu capul în gură de unul dintre jucători.

Faza s-a produs în minutul 72 al meciului. La scorul de 2-0 pentru echipa din Caransebeș,  arbitrul Roberto Svatinska a decis să acorde o lovitură liberă pentru oaspeți. Jucătorul oaspeților, Drăgoi, a ripostat după ce a fost faultat de fotbalistul Nerei, Ion Adamescu. Cel din urmă a fost avertizat de arbitru că va primi cartonașul galben dacă va continua cu protestele. După acest moment, Adamescu a venit lângă Svatsinka și l-a lovit cu capul în gură.

ADVERTISEMENT

Arbitrul de la Nera Bozovici și Viitorul Caransebeș, făcut KO

Centralul partidei s-a prăbușit pe gazon după acest incident. Astfel, a fost nevoie de intervenția medicului care stătea pe marginea terenului și care i-a acordat îngrijiri lui Roberto Svatsinka, susțin cei de la caon.ro.

După acest moment, observatorii Silviu Haramuz și Marian Meșinschi au decis împreună cu arbitrul să oprească întâlnirea și să trimită jucătorii la vestiare. După ce și-a revenit în urma loviturii primite, arbitrul Svatsinka s-a deplasat la postul de poliție din localitatea Bozovici și a depus plângere împotriva fotbalistului agresor.

ADVERTISEMENT

Nu este prima oară când în fotbalul din ligile inferioare din România au loc violențe. În vară, la meciul dintre Păltiniș Rășinari și ACS MSE Târgu Mureș, pentru promovarea în a patra divizie, spectatorii au intrat în teren să îi bată pe jucătorii oaspeți. Totul s-a încheiat cu intervenția jandarmilor prezenți la stadion, care au reușit să potolească spiritele.

De asemenea, arbitrul Adrian Savu a fost bătut la partida dintre CS Gura Humorului şi Somuz Falticeni, când l-a eliminat pe portarul gazdelor. După acest episod, Comisia de Disciplină a AJF Suceava a dictat un total de 42 de etape de suspendare pentru cei implicați în incidente. De asemenea, vinovații au fost sancționați și financiar cu un total de 8 400 de lei

ADVERTISEMENT
Tags: