Fotbal international

Un arbitru din Spania i-a cerut scuze lui Lionel Messi, pentru că i-a anulat eronat un gol. Video

14.10.2018 | 21:54
Un arbitru din Spania ia cerut scuze lui Lionel Messi pentru ca ia anulat eronat un gol Video

Fostul antrenor secund al Barcelonei a dezvăluit că arbitrul Mateu Lahoz și-a cerut scuze după un meci în care a anulat Barcelonei un gol, dar și-a dat seama târziu că a fost o eroare. Secundul de atunci al lui Tata Martino, Elvio Paolorosso, a povestit pentru TNT Sports, ce s-a întâmplat în vestiar la finalul partidei Barcelona – Ateltico Madrid, în care Barcelona pierdea titlul.

Era ultima etapă din La Liga în sezonul 2013-2014. Barcelona avea nevoie de o victorie pe Nou Camp, împotriva celor de la Atletico Madrid. În minutul 64, la scorul de 1-1, Lionel Messi reușea să marcheze. Stadionul a erupt, dar bucuria s-a stins imediat. Arbitrul Mateu Lahoz anulase reușita. Așa s-a și terminat și Barcelona pierdea titlul.

Golul anulat lui Lionel Messi i-a adus lui Atletico Madrid titlul, după o așteptare de 18 ani

Plângeam în vestiar, iar arbitrul a venit să îşi ceară scuze. A fost un an dificil“, a mărturisit fostul secund al Barcelonei. Lionel Messi marcase un gol perfect regulamentar. Deși se afla în ofsaid, argentinianul primise mingea de la un adversar, Diego Godin. Cesc Fabregas nu a apucat să atingă acea minge cum a crezut arbitrul Mateu Lahoz. Așa că golul lui Lionel Messi nu a contat.

Golul anulat pentru ofsaid a făcut ca Atletico Madrid să câștige titlul de campioană a Spaniei după o pauză de 18 ani. Echipa antrenată de argentinianul Diego Simeone nu mai cucerise trofeul de pe vremea când acesta era jucător pentru Atletico Madrid, în sezonul 1995-1996. Alături de argentinian pe vremea aceea pentru echipa din capitala Spaniei mai jucau nume grele ale fotbalului mondial, Lyuboslav Penev și Milinko Pantic, dar și câteva vedete din naționala Spaniei: Kiko, Jose Luis Caminero sau portarul Jose Francisco Molina.

  • 10 titluri de campioană a Spaniei are Atletico Madrid 
  • 8 sezoane consecutive are Diego Simeone, pe banca lui Atletico Madrid