Un artist român, probleme cu alcoolul şi cu drogurile

Multi artisti au avut probleme cu drogurile, insa niciunul neprins sau condamnat n-a recunoscut. In premiera, un cunoscut solist de hip-hop s-a dezbracat de secrete pentru CANCAN.ro, si a spus tot ce...
23.01.2015 | 15:29
Un artist roman probleme cu alcoolul si cu drogurile
ADVERTISEMENT

Multi artisti au avut probleme cu drogurile, insa niciunul neprins sau condamnat n-a recunoscut. In premiera, un cunoscut solist de hip-hop s-a dezbracat de secrete pentru CANCAN.ro, si a spus tot ce l-ar putea incrimina.

1

JerryCo este un cantaret atipic, tocmai pentru ca a reusit sa devina cunoscut cu ajutorul pieselor inspirate din fapte reale. Abandonat de tata la 14 ani, tanarulsi-a spus povestea in versuri si astfel a ajuns sa-si faca un nume sonor in lumea hip-hop-ului romanesc. Mai precis, melodia pe care a realizat-o ca un mesaj catre tatal sau,”Absent nemotivat”, l-a urcat imediat in topurile muzicale din Romania.

ADVERTISEMENT

2

Tatal l-a abandonat cand si-a facut buletinul

Abandonul patern la o varsta atat de frageda a fost cu greu acceptat de solist, care, pana la varsta majoratului, a dus o viata haotica. JerryCo a trecut prin probleme cu drogurile, cu alcoolul si chiar s-a razvratit in fata legii. Desi a avut o copilarie fericita, care s-a impartit intre doua mari pasiuni, muzica si fotbalul, in momentul in care tatal sau a plecat de acasa au inceput cu adevarat problemele in familie. JerryCo s-a vazut pus in fata unor probleme de ordin financiar, care nu i-au permis sa-si mai continue niciuna dintre pasiuni. Indurerat de plecarea tatalui, dar si macinat de probleme amoroase, adolescentul de atunci a inceput sa consume droguri si alcool, dar mai ales sa se implice in batai de strada.

3

Astfel, JerryCo s-a transformat intr-un adolescent de neinteles, caruia i se parea ca este lovit din toate partile. Desi a incercat pe cat posibil sa nu devina dependent de substantele halucinogene si sa stea cat mai mult departe de acestea, greutatile financiare l-au facut sa nu mai gandeasca coerent: “Lipsa banilor m-a provocat sa iau masuri disperate si si am inceput sa vand marijuana. Cand am aflat ca sunt cautat de Politie mi s-a facut teama si am incetat”, ne-a declarat JerryCo, tanarul asumandu-si ca avut probleme si cu alcoolul.

ADVERTISEMENT

4

Moartea unui prieten l-a facut sa reflecteze

Cu toate ca era constient ca nu este pe drumul cel bun cu viata lui, abia momentul in care un prieten apropiat a murit in urma unei supradoze de heroina l-a facut sa reflecteze si a inceput sa ia masuri. Totul se intampla in urma cu zece ani, cand tanarul a decis sa se concentre toate atentia pe muzica. Cu o vasta experienta de viata, JerryCo a inceput sa-si compuna piesele inspirat,initial, de momentele pe care le-a trait pe strada. Iar ultima creatie l-a propulsat in topurile muzicale din Romania. “Absent nemotivat” transpune identic povestea copilului crescut intr-o familie modesta, care nu era deloc strain de violenta domestica si de dramele familiale, care si-a gasit alinarea in poezie, apoi in droguri, alcool si in cele din urma in muzica: “La 14 ani, cand a plecat tatal meu, ne-a lasat absolut faliti. A plecat chiar in perioada cand incepeam sa imi formez un caracter si sa ma gandesc la ce vreau de la viata, asa ca m-am lovit singur de toate”, ne-a mai declarat artistul.

5

Nu mai vrea sa auda de tatal lui

Dupa ce, ani la randul, s-a intrebat de ce tatal sau a ales sa-i paraseasca, acum rapper-ul nici macar nu-si mai doreste sa-l vada pe cel care i-a dat viata. Tanarul considera ca ajuns intr-un punct in care nu mai are nevoie de ajutorul parintelui sau: “Nu am mai vorbit cu el de vreo 12 ani. Nu imi pasa cum e, ce face sau cu ce se ocupa. Pentru mine el nu exista. Mi-e indiferent daca o sa ne mai vedem vreodata, dar as prefera sa nu. Mi-as dori sa isi tina distanta in continuare cum a reusit cu brio si pana acum”, a mai declarat JerryCo.

ADVERTISEMENT

6

A inspirat si alti tineri

Povestile lui de viata nu doar ca au fost apreciate de public, insa multi tineri s-au regasit in versurile scrise de el. Imediat dupa ce piesa a fost lansata, JerryCo a primit zeci de mesaje in care alti adolescenti isi povesteau suferintele: “Ma bucur enorm ca muzica mea ajunge la inimile oamenilor si ca se regasesc atat de multi in povestea mea. Feeling-ul e mixt, e si o binecuvantare si un blestem. Cand pun pe share o drama personala, un ochi imi rade de bucurie pentru ca munca mea e apreciata, iar celalalt imi plange pentru ca acei oameni au trait versurile pe pielea lor sau se afla chiar acum in asemenea situatii nefaste. Iar eu stiu cat de tare poate sa doara”, ne-a mai spus cantaretul.

7

Tags: