News

Un asistent medical a murit din cauza COVID-19. Avea doar 49 de ani

03.11.2020 | 13:39
Un asistent medical a murit din cauza COVID-19. Avea doar 49 de ani
Un asistent medical a murit din cauza COVID-19. Avea doar 49 de ani. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Este doliu la Serviciul de Ambulanță al Județului (SAJ) Teleorman, după ce un asistent medical de doar 49 de ani a murit din cauza infecției cu COVID-19.

Alin Gabriel Olteanu, cadrul medical răpus de SARS-CoV-2, era de peste zece ani asistent coordonator la Serviciul de Ambulanta Rosiorii de Vede.

ADVERTISEMENT

Acesta a a murit la Institutul ”Matei Balș” din Bucuresti, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19 la mijlocul lunii trecute.

Încă un cadru medical răpus de COVID-19. Un asistent medical de 49 de ani a murit

Asistentul din județul Teleorman a fost testat pozitiv la noul coronavirus în urmă cu două săptămâni. Ulterior a fost transferat în Capitală, iar starea lui de sănătate s-a agravat de la o zi la alta.

ADVERTISEMENT

Din păcate, marți dimineața a venit vestea tragică pentru familie, prieteni și colectivul de la SAJ Teleorman: Alin Gabriel Olteanu a încetat din viață.

Potrivit conducerii Serviciului de Ambulanță Teleorman, Alin era de peste 10 ani asistent medical coordonator la Serviciul de Ambulanță Județean Teleorman, Stația Roșiorii de Vede.

“Din păcate, inima colegului nostru Alin Olteanu în vârstă de 49 ani, asistent medical coordonator peste 10 ani la Serviciul de Ambulanță Județean Teleorman – Stația Roșiorii de Vede, a încetat astăzi să mai bată, după zile de luptă acerbă cu acest inamic nevăzut – COVID-19 și speranțe continue într-o minune.

ADVERTISEMENT

Alin era un bun coleg și prieten, iar dispariţia lui atât de timpurie lasă un mare gol în viețile noastre.

Acum nu mai este printre noi și in aceste momente de grea încercare și suferință pentru întreaga familie, pentru rude și cei care l-au prețuit, Serviciul de Ambulanță Județean Teleorman transmite cele mai sincere condoleanțe și aduce un ultim omagiu.

Drum lin Alin! Dumnezeu să te aibă în pază!”, a transmis Serviciul de Ambulanță Județean Teleorman într-un comunicat, conform ziare.com.

ADVERTISEMENT

Colegii lui Alin, afectați de pierderea colegului lor

Imediat după ce s-a aflat de dispariția asistentului, colegii lui de la Ambulanța din Roșiorii de Vede au transmis mesaje de condoleanțe

”Ambulanța e în lacrimi, portocaliul hainelor noastre se schimbă în negru, sirenele vor suna , nu pentru salvare, vor suna pentru pierderea colegului nostru bun, Alin Gabriel Olteanu.

Alin, ne-am rugat pentru tine, am implorat Cerul sa te lase printre noi, dar nenorocitul ăsta de virus și.a arătat încă odată forță perfida și ți-a oprit respirația pentru totdeauna. Dumnezeu să te odihnească, înger portocaliu!”, a scris o colegă pe Facebook.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri