News

Un asistent medical din Craiova a murit, răpus de noul coronavirus. Mesaj dramatic al prietenilor: „Covide, te urăsc!”

19.07.2020 | 15:02
Un asistent medical din Craiova a murit rapus de noul coronavirus Mesaj dramatic al prietenilor Covide te urasc
ADVERTISEMENT

Un asistent medical din Craiova a murit la 45 de ani după ce a fost diagnosticat cu Covid-19.

Bărbatul se afla cu familia la mare, când a aflat că suferă de o formă severă de Covid-19.

Florin Cazacu era asistent medical la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova și a aflat că este infectat cu noul coronavirus în 6 iulie.

Un asistent medical din Craiova a murit, răpus de Covid-19, în timp ce se afla la mare

Bărbatul a fost internat de urgență la Spitalul Județean Constanța, în timp ce soția și cei doi copii au plecat acasă, la Craiova, în autoizolare.

ADVERTISEMENT

Femeia, asistentă medicală, și cei doi copii, au fost toți infectați cu noul coronavirus.

Florin Cazacu a stat 12 zile internat în secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța, până în 18 iulie, moment în care a încetat din viață.

Potrivit adevărul.ro, diagnosticul stabilit de medici a fost infecție cu Covid-19, formă severă. Soția și copiii bărbatului au fost retestați după ce acesta a decedat, singurul rămas pozitiv fiind unul dintre copii.

ADVERTISEMENT

Conform sursei citate, bărbatul se afla la mare când a început să se simtă rău. Soția sa susține că nu avea comorbidități. Mai mult, bărbatul era sufletul petrecerii și un om care iubea viața.

Familia și prietenii înduerați au tranmis zeci de mesaje pe Facebook, atunci când au aflat că au pierdut pe cineva drag.

ADVERTISEMENT

Aş fi vrut să nu fie adevãrat…De când a început nebunia «COVID» e prima oară când îl simt aproape…atât de aproape şi nemilos! Azi îl urăsc mai mult ca oricând. Azi ne-a luat un coleg, un om bun şi tânăr.. Drum lin, Florin Cazacu! Niciodată nu te vom uita! Acum cânţi şi râzi acolo, sus cu îngerii! Auzi, covide? Te urăsc!”, a scris Janeta Dobre, una dintre colege.

Iubea să cânte la orgă. Era sufletul petrecerilor noastre… Rămas bun prietenul nostru drag şi vesel!! Nu cred nici acum!!…Tot cred că este o gluma, că nu este vorba despre tine, muntele de om plin de bunătate şi veselie!!”, a scris un alt prieten îndurerat.

ADVERTISEMENT
Tags: