Sport

Un atacant de la FCSB, criticat aspru de Ciprian Marica: “A fost jucător de San Marino”

Atacantul lui FCSB, Andrea Compagno, a fost criticat aspru de Ciprian Marica după prestația din meciul pierdut cu 1-2 în fața lui CS U Craiova.
19.09.2022 | 15:38
Un atacant de la FCSB criticat aspru de Ciprian Marica A fost jucator de San Marino
Andrea Compagno este golgeterul SuperLigii, cu șapte reușite, dintre care două sunt în tricoul lui FCSB. sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Înfrângerea celor de la FCSB pe terenul lui CS U Craiova, scor 1-2, a atras un val de critici din partea specialiștilor pentru mulți dintre jucătorii lui Nicolae Dică.

Marica: “FCSB a aruncat trei milioane de euro pe geam”

Dacă Gigi Becali s-a declarat nemulțumit de mijlocașii centrali, Ciprian Marica i-a pus la zid pe oamenii din ofensiva celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

“Pare că se confirmă ceea ce-mi spuneau niște prieteni și anume că FCSB aruncă trei milioane de euro pe geam. De ce spun asta? Mă refer la Miculescu, destul de șters, destul de palid.

Cât și Compagno. Am văzut ceva ce nu am mai văzut de mult. Avea cinci metri în fața lui Screciu și cu toate astea jucătorul Craiovei i-a luat fața. Să vină un fundaș și să te depășească… mi se pare că nu întâmplător acest Compagno a fost jucător de San Marino până nu de mult”, a spus Marica într-o emisiune de la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Andrea Compagno este golgeterul din SuperLiga

Andrea Compagno a marcat singurul gol al lui FCSB în partida din Bănie, dar nu a fost suficient pentru ca echipa lui Dică să evite al treilea eșec al sezonului în SuperLiga.

Italianul în vârstă de 26 de ani este golgeterul campionatului, cu șapte reușite, dintre care cinci în tricoul fostului său club, FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

Pentru FCSB, Compagno are două goluri în trei apariții în SuperLiga României, ambele în meciuri pierdute în deplasare.

Compagno a costat-o pe FCSB 1,5 milioane de euro

Până să ajungă la FC U Craiova, el a jucat la gruparea Tre Fiori din San Marino, unde a avut cifre impresionante: 33 de goluri în 37 de partide în campionat.

ADVERTISEMENT

După ce înscris de 26 de ori în 60 de meciuri pentru echipa lui Adrian Mititelu, Compagno a fost cumpărat de Gigi Becali pentru 1,5 milioane de euro și 10 la sută dintr-un transfer viitor.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,67 este cota pentru „ambele marchează și pste 2,5 goluri” la FCSB – FC Argeș. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT