News

Un austriac a trăit un an întreg cu cadavrul mamei sale la subsol. Motivul pentru care a ascuns moartea femeii

Un austriac a păstrat cadavrul mamei sale la subsol, mai bine de un an. Motivul pentru care ar fi făcut acest lucru
10.09.2021 | 14:30
Un austriac a trait un an intreg cu cadavrul mamei sale la subsol Motivul pentru care a ascuns moartea femeii
ADVERTISEMENT

Bărbatul în vârstă de 66 de ani locuiește în Tirol. Acesta a păstrat cadavrul mamei sale de 98 de ani la subsolul locuinței aproximativ 14 luni.

Din informațiile transmise de polițiștii austrieci, femeia ar fi decedat în luna iunie a anului 2020. Ea ar fi suferit de demență.

ADVERTISEMENT

Un austriac a trăit un an întreg cu cadavrul mamei sale la subsol. Motivul pentru care a ascuns moartea femeii

Fiul răposatei a decis să nu anunțe autoritățile cu privire la decesul mamei sale. Acesta nu avea niciun venit și nu voia să rămână fără pensia femeii și ajutorul primit pentru îngrijirea ei.

Anchetatorii au oferit presei austriece detalii șocante. Bărbatul a depozitat cadavrul femeii, care ar fi murit din cauze naturale, într-o cutie de lemn. Înițial, acesta a folosit gheață pentru a răci corpul și pentru a evita mirosurile neplăcute, scrie publicația Heute.at.

ADVERTISEMENT

De asemenea, el a utilizat mai multe bandaje și pansamente pentru a absoarbe lichidele corporale. Când a rămas fără asemenea materiale, omul a avut altă idee.

A acoperit corpul mamei sale cu nisip pentru pisici. În cele din urmă, cadavrul s-a mumificat

Cum a ieșit totul la iveală

Bătrâna primea pensia prin poștă, iar totul a ieșit la iveală când în zonă a fost angajat un nou poștaș. Când i-a adus primii bani, acesta a dorit să o vadă pe femeie.

ADVERTISEMENT

I s-a transmis că nu este posibil, iar omul a devenit suspicios. Nu i-a dat banii fiului și a raportat incidentul superiorilor.

Pe fir a intrat și compania de asigurări de pensii, iar cazul a fost adus în atenția autorităților. În cadrul anchetei deschise, cadavrul mumificat a fost găsit în subsolul locuinței.

ADVERTISEMENT

O româncă implicată și ea în poveste

Oamenii legii au încercat să afle toate detaliile acestei povești sumbre. Aceștia au constatat că bătrâna avea o îngrijitoare de origine română.

Aceasta ar fi fost prezentă în momentul în care s-a produs decesul, iar fiul femeii nu era acasă în acea vreme. Oamenii legii o caută acum pe româncă, pentru a afla ce s-a întâmplat. Fiind de negăsit, aceștia sunt de părere că este posibil ca ea să fi revenit în țară.

Celălalt fiu al femeii a fost și el șocat. Fratele lui îi spusese că mama lor se află într-un azi și că nu ar fi o idee bună să meargă în vizită, pentru că bătrâna nu mai recunoaște pe nimeni.

Pagubele materiale aduse de bărbat se ridică până la 50.000 de euro. Potrivit polițiștilor, omul și-ar fi recunoscut faptele.

ADVERTISEMENT