ADVERTISEMENT
News

Un autobuz a lovit două mașini, în Argeș. Șoferul a leșinat la volan. Foto

Accident cu un autobuz și alte două autotusime în Argeș. Șoferul a leșinat la volan.
Autor: Andreea Marin | 25.05.2021 | 10:39
Un autobuz a lovit două mașini, în Argeș. Șoferul a leșinat la volan. Foto
Un autobuz a lovit două mașini, în Argeș. Sursa foto: ISU Argeș

Accidentul a avut loc în această dimineață, în orașul Costești din județul Argeș. Primele informații arată că șoferul autobuzului a leșinat la volan și a intrat în plin în două mașini, ce se aflau parcate pe partea dreaptă a drumului.

ADVERTISEMENT

Accident cu un autobuz și alte două autotusime în Argeș

Din fericire, nimeni nu și-a pierdut viața în urma acestui accident, care putea să se transforme într-o adevărată tragedie. O singură persoană a fost rănită.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 48 de ani, care în urma impactului s-a lovit la cap și a acuzat, de asemenea, dureri lombare.

La fața locului a sosit un echipaj de la ambulanță, care a acordat femei primele îngrijiri medicale. Aceasta a fost, ulterior, transportată la spital pentru investigații suplimentare, dar starea ei era, în general, una bună.

ADVERTISEMENT

A fost evitată o tragedie

De asemenea, la fața locului au sosit și pompierii care s-au asigurat că în urma acestui impact nu va izbucni și un incendiu. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș a transmis că accidentul s-a produs în orașul Costești, lângă siloz.

Totodată, informațiile acestora arată că în autobuz se aflau patru persoane în momentul impactului.

Accident Argeș
Accident Argeș. Sursa foto: ISU Argeș

Pentru că autoturismele în care autobuzul a intrat din plin erau parcate, nimeni nu se afla în acel moment în ele. De asemenea, autocarul a avariat și doi stâlpi de lemn care se aflau pe drum și susțineau cablurile TV.

ADVERTISEMENT

Polițiștii deplasați la fața locului au demarat cercetările pentru a stabili care sunt cauzele exacte ale accidentului și ce măsuri legale sunt necesare în acest caz.

Accidentele cu vehicule de pasageri, la ordinea zilei

Acesta nu este singurul accident în care au fost implicate autovehicule care transportă persoane. Acum câteva zile, un microbuz a fost zdrobit de bucăți desprinse dintr-un pod. Două persoane și-au pierdut viața în urma acestui accident.

ADVERTISEMENT

În luna martie, un microbuz cu elevi a lovit un autoturism, în Brașov. În urma acestuia au fost rănite 11 persoane, iar în microbuz se aflau copiii, cel mai mare dintre ei având șase ani.

În Suceava a fost activat planul roșu de intervenție, după ce un microbuz cu 19 elevi a fost implicat într-un accident. În total, au fost implicați 25 de oameni.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!