News

Un autobuz cu 25 de pasageri a luat foc în mers la Galați. Video

22.02.2021 | 17:34
Un autobuz cu 25 de pasageri a luat foc in mers la Galati Video
ADVERTISEMENT

Incident grav raportat luni după amiază în municipiul Galați. Un autobuz care transporta 25 de pasageri a luat foc în timp ce se afla în deplasare prin oraș. 

Din fericire, toți călătorii și șoferul au reușit să se auto-evacueze la timp, fără să fie afectați de flăcări. Conducătorul a observat flăcările, a oprit de urgență autovehiculul, iar călătorii au reușit să coboare în siguranță.

ADVERTISEMENT

Imediat, la fața locului au ajuns două autospeciale ale pompierilor care au stins focul. Cauza probabilă pare a fi un scurtcircuit la motor.

Un autobuz care transporta 25 de pasageri, în flăcări la Galați. A luat foc în mers

Un autobuz al societăţii de transport public din Galați a luat foc, în timp ce se afla pe traseu. Şoferul şi cei 25 de călători s-au auto-evacuat. Autobuzul a ars în totalitate.

ADVERTISEMENT

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Autobuzul se afla pe strada 1 Decembrie 1918 şi a luat foc în mers. Şoferul a observat la timp flăcările, a oprit de urgenţă autovehiculul, iar călătorii s-au autoevacuat. La scurt timp, la faţa locului au ajuns pompierii cu două autospeciale de stingere.

“A fost o intervenție foarte rapidă, punctul de lucru se afla undeva la 200-300 de metri de locul incendiului. Din relatarea șoferului, în câteva minute, în timp ce se autoevacuau persoanele, autobuzul a fost cuprins de flăcări, ceea ce ne conduce la ipoteza ca a fost și de natură electrică incendiul.

ADVERTISEMENT

Prima dată s-a simțit fum de la compartimentul motor și s-a propagat la întreg autobuzul. În momentul în care a ajuns primul echipaj, autobuzul era cuprins în totalitate de flacări.

Două echipaje au ajuns la fața locului, dar prima intervenție a fost făcuta de subunitatea din apropiere. La fața locului s-a deplasat și o ambulanță, conform procedurii, dar nu a fost nicio persoană rănita și nu au necesitat îngrijiri medicale”, a precizat la Digi24 Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

ADVERTISEMENT

Din datele oferite de reprezentanții societăţii de transport public Transurb Galaţi, autobuzul are o vechime de 14 ani.

ADVERTISEMENT
Tags: