News

Un autocar cu 46 de persoane a luat foc la Azuga. Doi copii și o femeie însărcinată, printre pasageri. Video

22.06.2020 | 11:24
Un autocar cu 46 de persoane a luat foc la Azuga. Doi copii și o femeie însărcinată, printre pasageri. Video
Un autocar cu 46 de persoane a luat foc la Azuga. Doi copii și o femeie însărcinată, printre pasageri. Video. Sursă foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Un autocar cu 46 de persoane la bord a luat foc la Azuga, luni dimineață. Din fericire, nimeni nu a fost afectat de incendiu.

Din primele informații, printre cei 46 de pasageri din autovehicul s-au aflat doi copii de 9 și 12 ani, precum și o femeie însărcinată în șapte luni.

ADVERTISEMENT

Toți oamenii din autocar s-au auto evacuat la timp, iar la fața locului au fost mobilizate trei echipaje de stingere și o ambulanță.

Autocar cu 46 de persoane la bord, cuprins de flăcări la Azuga

Din primele informații, focul a plecat de la compartimentul motor și s-a extins la aproximativ 80% din suprafața autocarului.

ADVERTISEMENT

”Circulaţia este întreruptă pe DN1 Ploieşti – Braşov, la kilometrul 135, în stațiunea Azuga, județul Prahova, din cauza unui autocar la nivelul căruia a izbucnit un incendiu (defecţiuni tehnice).

În autocar se aflau 46 de pasageri, însă niciunul nu a fost rănit. Se acţionează pentru scoaterea autovehicului în afara părţii carosabile”, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Traficul rutier, blocat în zonă pentru câteva ore

Conform digi24, traficul rutier a fost reluat, luni dimineața, pe un singur sens pe DN 1, la Azuga, unde a fost blocat din cauza autocarului care a luat foc.

ADVERTISEMENT

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, în zonă se circulă alternativ dirijat pe sensul Braşov-Ploieşti al DN 1.

Trei echipaje de la detașamentul de pompieri au acționat pentru stingerea incendiului. Autocarul se îndrepta către Arad.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri