News

Un autocar cu 46 de persoane a luat foc la Azuga. Doi copii și o femeie însărcinată, printre pasageri. Video

22.06.2020 | 11:24
Un autocar cu 46 de persoane a luat foc la Azuga Doi copii si o femeie insarcinata printre pasageri Video
ADVERTISEMENT

Un autocar cu 46 de persoane la bord a luat foc la Azuga, luni dimineață. Din fericire, nimeni nu a fost afectat de incendiu.

Din primele informații, printre cei 46 de pasageri din autovehicul s-au aflat doi copii de 9 și 12 ani, precum și o femeie însărcinată în șapte luni.

ADVERTISEMENT

Toți oamenii din autocar s-au auto evacuat la timp, iar la fața locului au fost mobilizate trei echipaje de stingere și o ambulanță.

Autocar cu 46 de persoane la bord, cuprins de flăcări la Azuga

Din primele informații, focul a plecat de la compartimentul motor și s-a extins la aproximativ 80% din suprafața autocarului.

ADVERTISEMENT

”Circulaţia este întreruptă pe DN1 Ploieşti – Braşov, la kilometrul 135, în stațiunea Azuga, județul Prahova, din cauza unui autocar la nivelul căruia a izbucnit un incendiu (defecţiuni tehnice).

În autocar se aflau 46 de pasageri, însă niciunul nu a fost rănit. Se acţionează pentru scoaterea autovehicului în afara părţii carosabile”, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

ADVERTISEMENT

Traficul rutier, blocat în zonă pentru câteva ore

Conform digi24, traficul rutier a fost reluat, luni dimineața, pe un singur sens pe DN 1, la Azuga, unde a fost blocat din cauza autocarului care a luat foc.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, în zonă se circulă alternativ dirijat pe sensul Braşov-Ploieşti al DN 1.

ADVERTISEMENT

Trei echipaje de la detașamentul de pompieri au acționat pentru stingerea incendiului. Autocarul se îndrepta către Arad.

ADVERTISEMENT
Tags: