News

Un autocar plin cu pasageri s-a răsturnat în Ialomița. Mai multe persoane au ajuns la spital. Video

Un autocar plin cu pasageri a fost implicat într-un grav accident rutier, în Ialomița. Vehiculul s-a răsturnat, iar mai multe persoane au ajuns la spital.
22.03.2023 | 11:25
Un autocar plin cu pasageri sa rasturnat in Ialomita Mai multe persoane au ajuns la spital Video
Autocar plin cu pasageri, răsturnat în Ialomița. Mai multe persoane au ajuns la spital. Sursa foto: capturi Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un autocar s-a răsturnat miercuri dimineață în afara șoselei, pe raza unei localități din județul Ialomița. Mai multe persoane au suferit atacuri de panică.  Patru pasageri din mijlocul de transport au ajuns la spital.

Autocar plin cu pasageri, răsturnat în Ialomița. Mai multe persoane au ajuns la spital

Din primele informații, circa 40 de persoane se aflau în autocar. În jurul orei 8.00, în localitatea Raşi din judeţul Ialomiţa, autocarul a părăsit carosabilul. S-a întâmplat într-o curbă periculoasă, pe fondul șoselei umede.

ADVERTISEMENT

Momentul accidentului a fost surprins de un martor și postat pe un site de socializare. Din imagini se vede cum autocarul, care circulă cu viteză, se răstoarnă într-o curbă. În cădere, vehiculul distruge și câțiva copaci de pe marginea șoselei.


Imediat, la locul accidentului au fost mobilizate de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul ISU Călărași și o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în sprijinul acestora au mai intervenit și trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Ialomița, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Călărași, citat de Agerpres.

Din cauza accidentului, 11 persoane au făcut atacuri de panică. Acești pasageri au fost monitorizați de către echipajele medicale aflate la locul intervenției. La scurt timp, patru dintre cetățeni au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru controale suplimentare.

ADVERTISEMENT
accident autocar ialomița
Autocar plin cu pasageri, răsturnat în Ialomița. Sursa foto: ISU Ialomița

Accident grav și în Satu Mare. Impact violent între două TIR-uri

Tot miercuri, un alt eveniment rutier grav a avut loc în Satu Mare. Potrivit ISU, două TIR-uri au intrat în coliziune pe DJ682, între localitățile Satu Mare și Periam. În urma impactului, unul din șoferi a rămas încarcerat.

La locul accidentului au fost trimise echipaje ale ISU Timiș și ISU Arad cu echipaje de descarcerare și Terapie Intensiva Mobilă SMURD. Din primele informații este vorba de o persoană încarcerată, cooperantă și în viață, șoferul unuia dintre autocamioane.

ADVERTISEMENT

O altă victimă din același TIR este în stare gravă. Alte două persoane din celălalt autocamion au fost evaluate de echipajele medicale. Ele sunt în viață, cooperante, mai anunță autoritățiile.

ADVERTISEMENT