News

Un avion a aterizat de urgență pe autostradă, în Canada. Imaginile cu momentul au devenit virale. Video

17.04.2020 | 19:23
Un avion a aterizat de urgență pe autostradă, în Canada. Imaginile cu momentul au devenit virale. Video
ADVERTISEMENT

Un avion de mici dimensiuni a aterizat forțat pe o autostradă din Quebec, Canada, după ce pilotul a acuzat probleme tehnice iremediabile. Imaginile au fost surprinse de unul dintre șoferii de pe autostradă și au devenit în scurt timp virale.

Un avion a aterizat de urgență pe autostradă

Conform martorilor, avionul de tipul Piper Cherokee a efectuat aterizarea de urgență din cauza problemelor tehnice și a fost nevoit să coboare la sol printre mașini, în lipsă de alternative.

ADVERTISEMENT

Cele trei benzi ale autostrăzii erau pline de mașini în acest moment, însă nu s-au înregistrat victime. Incidentul s-a produs joi, 16 aprilie, în jurul orei 10:30.

Pilotul aeronavei a contactat prin radio secția de pompieri din orașul canadian Quebec și a solicitat permisiunea de a ateriza pe autostradă.

ADVERTISEMENT

Din fericire, cel ce pilota aeronava era destul de experimentat pentru a reuși să aterizeze forțat, printre mașini, astfel că nimeni nu a fost rănit și nu au existat nici pagube materiale.

Din păcate, pilotul nu a putut ajunge la Aeroportul Internațional Jean-Lesage, aflat la câțiva kilometri depărtare de autostradă.

După ce a primit acceptul turnului de control pentru a efectua manevra, pilotul avionului Piper Cherokee a aterizat cu succes pe autostradă, în siguranță, printre mașini.

ADVERTISEMENT

Echipajele de urgență au ajuns la fața locului, însă avionul era deja aterizat și toată lumea era în siguranță, cu toate că forțele de ordine au avut mari emoții.

Conform presei din Canada, traficul a fost oprit pe autostradă preț de o oră, până când avionul a fost escortat de pe autostradă de către forțele de ordine.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri