News

Un avion cu 14 pasageri s-a prăbușit în Mexic! Nu există niciun supravețuitor

07.05.2019 | 13:35
Un avion cu 14 pasageri sa prabusit in Mexic Nu exista niciun supravetuitor

O aeronavă cu 14 pasageri care plecase din Las Vegas și călătorea spre Monterrey a dăspărut de pe ecranele radar. Aeronava a dispărut de pe ecranele radar timp de o perioadă, ulterior fiind localizat în statul Cojuila, o regiune montană greu accesibilă în nordul Mexicului.

Un avion cu 14 pasageri s-a prăbușit în Mexic

Conform publicației leparisien.fr, nu au fost găsiți supraviețuitori. Avionul, un Bombardier Challenger 601, a plecat din Los Angeles în Statele Unite și călătorea la Monterrey, Nuevo Leon, Mexic, când a dispărut de pe ecranele radar. „Planul de zbor a indicat că 11 persoane erau la bord, în plus față de echipaj”, a declarat Miguel Angel Villarreal, directorul aeroportului Venustiano Carranza din orașul Frontera, pentru Multimedios TV.

Presa locală scrie că echipajul a fost format dintr-un pilot, un copilot și o hostesă. Conform rapoartelor locale de presă, pasagerii au călătorit în Las Vegas pentru a lua parte la meciul de box de sâmbătă al mexicanului Saul ”El Canelo” Alvarez. Din primele imagini aeriene transmise de presa din Mexic, se poate distinge ”carcasa” avionului care este ruptă în mai multe bucăți ce sunt împrăștiate în zona deșertului.

Un avion cu 14 pasageri s-a prăbușit în Mexic! Nu există niciun supravețuitor
Nu există niciun supravețuitor
Sursa foto: leparisien.fr

Un avion rus a luat foc pe pistă la Moscova

În data de 5 mai, un avion rus Aeroflot Sukhoi Superjet a luat foc pe pistă la Moscova. Aeronava a efectuat o aterizare de urgență la aeroportul din Sheremetyevo, Moscova, din cauza unui incendiu la bord. Ultimul bilanț al autorităților indică faptul că cel puțin 41 de oameni au murit după producerea incendiului.

Un avion cu 14 pasageri s-a prăbușit în Mexic! Nu există niciun supravețuitor
Din ultimele informații, cel puțin 41 de oameni și-au peirdut viața în urma accidentului

La bord se aflau 73 de pasageri și 5 membri ai echipajului. Pilotul a anunțat o stare de urgență la scurt timp după ce a decolat de pe aeriportul Şeremetievo din Moscova, care avea destipația Murmansk. Avionul a aterizat de urgență la 27 de minute de la decolare.