ADVERTISEMENT
Stiri de ultima ora

Video! Avion cu 162 de pasageri, la un pas sa se prăbuşească în mare!

Aeronava a ieşit de pe pistă şi a căzut pe o pantă abruptă. Pilotul a reuşit să oprească aparatul de zbor la 25 de metri de mare!
Autori: Claudia Mîţoi, Filon Stan | 15.01.2018 | 12:19

Un avion cu 162 de pasageri la bord s-a aflat la un pas de tragedie! Autorităţile din Turcia au deschis o anchetă după un incident care a avut loc, noaptea trecută, pe aeroportul din Trabzon, unde un avion a ieşit de pe pistă în timpul unor manevre după aterizare şi a rămas blocat în noroi, pe panta dintre aeroport şi mare, relatează sabah.com.tr.

ADVERTISEMENT

Potrivit sursei citate, avionul s-a oprit când mai erau 25 de metri până la apă. Pasagerii şi cei şase membri ai echipajului aparţinând companiei Pegasus au fost salvaţi.

Un avion cu 162 de pasageri a fost la un pas să cadă în mare

ADVERTISEMENT

Avionul Boeing 737-800 venise la Trabzon de la Ankara. După accident, timp de câteva ore, aeroportul a fost închis şi celelalte zboruri cu destinaţia Trabzon au fost redirecţionate către Erzurum, Erzincan, Ordu, Giresun şi Samsun. Aeroportul a fost redeschis la ora 09.00.

„Totul s-a întâmplat într-o clipă. Avionul a căzut cu botul în faţă, iar partea din spate a ajuns în aer. Ne-am panicat cu toţii”, a povestit Fatima Gordu, care s-a numărat printre pasageri.

ADVERTISEMENT

Presa turcă a publicat, după accident, imagini despre care se menţionează că su fost surprinse în momentul accidentului, filmate noaptea. Pe Facebook au apărut şi imagini filmate cu o dronă, ziua, iar autorităţile anchetează şi acest caz, fiind interzisă folosirea de drone în zona aeroportului.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!