News

Un băiat a fost bătut de un adolescent de 15 ani, într-un parc din București: „Acum te pui în genunchi şi iar faci Tatăl nostru”

Un băiat a fost bătut de un adolescent de 15 ani, într-un parc din București.
01.07.2021 | 21:47
Un baiat a fost batut de un adolescent de 15 ani intrun parc din Bucuresti Acum te pui in genunchi si iar faci Tatal nostru
Un băiat a fost bătut de un adolescent de 15 ani, într-un parc din București. Sursa foto: Colaj Fanatik / Facebook, Pixabay
ADVERTISEMENT

Un băiat a fost bătut chiar într-un parc din Capitală. Mai mult, copilul a fost umilit de agresorul său în vârstă de 15 ani și a fost obligat să spună Tatăl nostru pentru ca bătaia să înceteze.

Un băiat a fost bătut de un adolescent de 15 ani, într-un parc din București

În ciuda faptului că băiatul care a căzut victimă îl ruga pe agresor să înceteze, pentru că îi face rău, atacul nu s-a oprit, până când adolescentul nu a fost satisfăcut de rezultat.

ADVERTISEMENT

Agresorul a continuat să-l pălmuiască pe băiat chiar și în timpul când acesta se ruga, așa cum îi spusese să o facă, pentru a nu-l mai lovi.

Întreaga scena fost filmată acum două zile, iar polițiștii au reușit să-l identifice pe băiatul în vârstă de 15 ani care l-a bătut pe celălalt copil, într-un parc din Sectorul 6 din București.

ADVERTISEMENT

Din păcate, violența între copiii nu încetează și sunt tot mai multe cazuri care apar, cele mai numeroase dintre ele fiind filmate chiar de alți copii. În Bihor, un copil în vârstă de 13 ani a fost snopit în bătaie de un alt coleg.

Un alt copil, în spital, după ce a fost bătut la școală

În acest caz, copilul a ajuns la spital din cauza rănilor, după ce a fost bătut. Și aici, scena a fost filmată de un alt coleg al celor doi băieți. De această dată, evenimentul avut loc chiar în apropierea postului de poliție din comuna Avram Iancu, la școală.

ADVERTISEMENT

Victima nici măcar nu le-a spus părinților ce s-a întâmplat, dar filmarea a fost publicată pe internet și a ajuns la urechile lor. „De frică să nu mai iau altă bătaie de la ei. De la colegi”, a spus copilul.

Mama agresorului, șocată de comportamentul copilului său

Toți ceilalți copiii au stat și au privit, iar băiatului îi este teamă să se întoarcă la școală din toamnă, pentru că va fi victima altor agresiuni.

ADVERTISEMENT

De altfel, inclusiv mama agresorului s-a arătat șocată de comportamentul băiatului său, după ce victima s-a ajuns în spital.

„Eu nu am crezut că băiatul face așa ceva pentru că niciodată nu am avut probleme. A fost un copil eminent care a învățat”, a declarat mama agresorului, conform Observator.

Familia copilului lovit a angajat un avocat care să le facă dreptate. Acestea nu sunt cazuri singulare în țara noastră, pentru că apar tot mai des asemenea informații despre copii care se lovesc, se bat și se umilesc, uneori chiar la școală.

ADVERTISEMENT
Tags: