News

Un băiat de 14 ani a fost răpit în plină stradă, amenințat și bătut. Reacție revoltătoare a Poliției

08.06.2020 | 11:14
Un baiat de 14 ani a fost rapit in plina strada amenintat si batut Reactie revoltatoare a Politiei
ADVERTISEMENT

Un băiat de 14 ani a fost răpit în plină stradă, amenințat și bătut într-un sat din județul Botoșani. În ciuda faptului că tatăl său a anunțat Poliția, salvarea copilului a întârziat nepermis de mult.

Un băiat de 14 ani a fost răpit în plină stradă, amenințat și bătut. Reacție revoltătoare a Poliției

Anul 2020. România, stat UE. Un adolescent din Botoșani trăiește o adevărată dramă. La doar 14 ani, un băiat din satul Dângeni este răpit în plină stradă, amenințat și sechestrat de doi indivizi.

ADVERTISEMENT

Evenimentul șocant s-a petrecut sâmbătă seară. În momentul în care se plimba pe stradă cu două fete, băiatul a fost pur și simplu luat pe sus de doi săteni și băgat într-o curte.

Tratamentul la care a fost supus adolescentul a fost unul deosebit de violent. Odată băgat în curte, cei doi bărbați l-au amenințat cu o secure, l-au bătut și i-au rupt în bucăți tricoul.

ADVERTISEMENT

Tatăl minorului a aflat de întâmplare și a semnalat incidentul sunând rapid la 112. Reacția autorităților l-a șocat, fiind una neașteptată, având în vedere gravitatea cazului.

”Se plimba cu două prietene pe stradă, era ora opt seara, iar la un moment dat, cei doi l-au tras în curte şi i-au reproşat că el este cu două fete şi nepotul lor cu niciuna şi au început să îl lovească”, povesteşte tatăl copilului, conform Spynews.

ADVERTISEMENT

Reacție halucinantă a Poliției

La niciun an de la Cazul Caracal, oamenii responsabili de implementarea legii în România continuă să trateze cu superficialitate cazurile grave care se petrec în țara noastră.

După ce copilul i-a povestit tatălui cum i-a fost luat telefonul și a fost amenințat cu o secure și că a încasat și mai multe lovituri din partea celor doi bărbați, părintele lui a anunțat Poliția.

ADVERTISEMENT

Dar, surprize surprize! Tatălui băiatului i s-a spus la telefon să se liniștească pentru că echipajele din zonă sunt trimise în alte cazuri și copilul va fi salvat a doua zi de dimineață.

În acest moment, adolescentul se află la spitalul din Botoşani. Poliţia efectuează cercetări pentru a vedea ce s-a întâmplat şi care este motivul conflictului.

ADVERTISEMENT