News

Un băiat de 15 ani în comă profundă, după ce a fost lovit de un practicant de kickboxing

20.02.2021 | 12:29
Un baiat de 15 ani in coma profunda dupa ce a fost lovit de un practicant de kickboxing
ADVERTISEMENT

Un elev de 15 ani din Constanța este internată în stare gravă la Spitalul Județean, după ce a fost bătut de un tânăr cu patru ani mai mare, practicant de kickboxing.

Se pare că băiatul a primit un pumn în față din cauza căruia a căzut la pământ și s-a lovit la cap, informează Focus Press.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc joi seara, iar băiatul a fost operat și se află în comă profundă. Conflictul ar fi început pe Facebook, iar întâlnirea față în față dintre cei doi a degenerat.

Băiatul a fost agresat după o dispută care a început pe Facebook

Martorii interogați de către poliție, colegi de clasă ai victimei, au precizat că la scurtă vreme după ce s-au întâlnit, tânărul de 19 ani l-a lovit pe elev în față, iar acesta s-a lovit la cap în cădere. Agresorul i-a amenințat apoi pe martori că, dacă vor suna la poliție se va întoarce ca să-i omoare pe toți.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au stabilit rapid identitatea agresorului, mai ales că acesta se afla deja în evidențele poliției. „Polițiștii Secției 5 au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că un minor, de 15 ani, ar fi fost agresat de un tânăr, de 19 ani, în timp ce s-ar fi aflat în parcul din zona Far, din municipiul Constanța. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, iar evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict mai vechi, minorul în vârstă de 15 fiind lovit cu pumnul în zona feței de către tânărul de 19 ani”, a precizat IJP Constanța.

Tânărul a fost reținut și apoi trimis la instanță cu propunerea de arestare preventivă. El este cercetat penal pentru vătămare corporală, însă încadrarea juridică s-ar putea modifica în cazul în care băiatul de 15 ani nu va supraviețui.

ADVERTISEMENT

Dosarul se află în lucru la Poliție, iar individul este acuzat de vătămare corporală, dar dacă starea de sănătate a victimei se va înrăutăți, încadrarea juridică s-ar putea schimba.

Un caz similar a avut loc în urmă cu un an tot în județul Constanța, la Mangalia, când un adolescent a fost lovit de un alt tânăr. Victima a intrat în comă și a murit după câteva zile.

ADVERTISEMENT