News

Un băiat de 15 ani l-a înjunghiat în gât pe un tânăr din Dolj. Adolescentul a fost reținut. Update

Un băiat de 15 ani l-a tăiat în zona gâtului pe un tânăr de 21, în Dolj. Băiatul a fost reținut.
31.08.2021 | 11:00
Un baiat de 15 ani la injunghiat in gat pe un tanar din Dolj Adolescentul a fost retinut Update
ADVERTISEMENT
31-08-2021
08:09

Băiatul de 15 ani a fost reținut

Luni seara, după ce a comis fapta, adolescentul a fost prins de oamenii legii, iar acum el a fost reținut pentru 24 de ore.

De asemenea, el urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești cu propunere de arestare preventivă.

Oamenii legii au transmis că a fost întocmit un dosar penal în acest caz, iar tânărul este cercetat pentru loviri sau alte violențe.

„La nivelul Poliției Municipiului Băilești s-a constituit un colectiv de lucru, în vederea depistarii adolescentului bănuit de comiterea faptei și stabilirii întregii situații de fapt.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe iar cercetările sunt continuate pentru sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești, în vederea administrării probatoriului şi luării măsurilor care se impun.

În urma activităților de desfășurate de polițiști, adolescentul a fost depistat la scurt timp, pe raza municipiului Băilești și condus la sediul poliției pentru cercetări”, a transmis purtătorul e cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

 

În urma acestui incident, tânărul în vârstă de 21 de ani a ajuns la spital. El a fost înjunghiat în gât de un adolescent de 15 ani, când cei doi se aflau într-un bar.

Totul s-a petrecut în Valea Stanciului din județul Dolj, conform informațiilor oferite de oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Un băiat de 15 ani l-a înjunghiat pe un tânăr de 21, în Dolj

După ce a comis acest atac, despre care nu se știe din ce cauze a avut loc, adolescentul în vârstă de 15 ani a fugit de la locul faptei. El a fost prins de oamenii legii la scurt timp după aceea.

El încă se afla în apropierea locului respectiv, unde l-a înjunghiat pe tânărul în vârstă de 21 de ani. Băiatul care a comis infracțiunea este din Craiova.

ADVERTISEMENT

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că în timp ce se afla într-un bar din comuna Valea Stanciului, un tânăr de 21 de ani, din localitate, ar fi fost tăiat în zona gâtului, cu un obiect tăietor înţepător, de un minor de 15 ani, din Craiova.

Tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Persoana bănuită a fost identificată de poliţişti în apropierea locului faptei, fiind condusă la sediul poliţiei”,arată un comunicat transmis de IPJ Dolj.

ADVERTISEMENT

Acum, el este cercetat pentru tentativă de omor. De asemenea, tânărul este acuzat și de port fără drept de obiecte periculoase.

Cercetările în acest caz sunt în plină desfășurare, iar de ele se ocupă procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

ADVERTISEMENT

Un alt tânăr a fost înjunghiat, în Constanța. De câte zile de spitalizare a avut nevoie

De această dată este vorba de un polițist, el fiind cel care a fost atacat și înjunghiat, chiar în timp ce se afla în misiune. Polițistul a fost înjunghiat în braț și în umăr de mai multe ori.

Făptașul este un bărbat în vârstă de 26 de ani, care nu avea alte antecedente penale. Vecinii săi s-au plâns că acesta face zgomot, iar într-un final au sunat la 112.

Când echipajul de poliție a sosit în fața ușii sale, el nu a vrut să dea vreo explicație, ci a trecut direct la atac.

După ce a fost înjunghiat, polițistul are nevoie de 12 zile de îngrijiri medicale. Făptașul este acuzat de ultraj.

ADVERTISEMENT