News

Cutremurător! Ultima dorință a unui băiat de 16 ani înainte să moară! Mesajul postat cu câteva ore înainte să decedeze

02.05.2020 | 15:06
Cutremurator Ultima dorinta a unui baiat de 16 ani inainte sa moara Mesajul postat cu cateva ore inainte sa decedeze
ADVERTISEMENT

Un băiat de 16 ani din Poienile Izei, județul Maramureș a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă, la scurt timp după ce a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Un băiat de 16 ani, mesaj emoționant cu câteva ore înainte să moară

Conform observatornews.ro, Ionuț Petreuș a murit din cauza unei boli autoimune. Starea lui de sănătate s-a agravat din cauza unor complicații apărute în urma unei intervenții chirurgicale pe care a suferit-o în Italia.

ADVERTISEMENT

Cu câteva ore înainte să moară, băiatul de 16 ani a postat un mesaj cutremurător pe contul de Facebook, prin care și-a luat rămas bun de la familie, prieteni, colegi și profesori.

băiat mesaj moarte 1
Mesajul postat de Ionuț Petreuș cu câteva ore înainte să moară

Ultima dorință a lui Ionuț Petreuș și a familiei sale a fost să ajungă acasă în viață și să nu moară într-o țară străină. Un ONG, Asociația ”Blondie”, s-a implicat în strângerea de fonduri necesare pentru a-l aduce acasă cu un avion ambulanță.

ADVERTISEMENT

Mesaj emoționant al mamei băiatului

Costul transferului din Italia spre România a fost unul foarte ridicat, în sumă de aproximativ 17.000 euro, și încă nu s-au strâns toți banii pentru plata avionului ambulanță. Până luni familia trebuie să plătească factura, iar cei care doresc pot să doneze.

Distrusă de durere, mama lui Ionuț a postat un mesaj emoționant pe Facebook, după moartea fiului ei. Femeia spune că băiatul își dorea enorm să ajungă acasă și le mulțumește tuturor celor care au ajutat-o să-l aducă în țară.

ADVERTISEMENT

Astăzi pruncul meu a pierdut lupta cu boala , a reușit să ajungă acasă dar nu așa i-am promis, i-am promis cal aduc…

Posted by Casa Ionela Petreuș on Friday, May 1, 2020

Ionuț Petreuș, elev în clasa a X-a la Colegiul Național ”Dragoș Vodă” din Sighetu Marmație, a fost diagnosticat în toamna anului trecut cu o boală autoimună rară, fără a se descoperi cu exactitate care este aceasta, boală care îi afecta toate organele interne.

Băiatul a fost spitalizat în  noiembrie 2019 la un spital din Cluj Napoca, de unde a fost transferat la o clinică din Italia, deoarece în România intervenția pe creier la care a fost supus nu se putea realiza. Din păcate, boala autoimună de care suferea a progresat, niciun tratament pe care l-au încercat medicii italieni nu a dat roade.

ADVERTISEMENT

Întregul colectiv de elevi și profesori de la Colegiul Național ”Dragoș Vodă” este alături de familia lui Ionuț în aceste momente grele și a postat, de asemenea, un mesaj pe Facebook.

În această noapte, Dumnezeu a decis ca să îl pună pe Ionuț Petreuș, elev al liceului nostru din clasa a X-a E, printre…

Posted by Colegiul Național Dragoș Vodă Sighetu-Marmației on Saturday, May 2, 2020

ADVERTISEMENT