News

Un băiat de 16 ani și-a ucis iubita de 13 ani, după care a cerut ajutor pe Instagram. Voia să ascundă cadavrul

Un tânăr în vârstă de 16 ani și-a ucis iubita, după care a cerut ajutor prietenilor pe Instagram, pentru a ascunde cadavrul.
29.11.2022 | 16:46
Un baiat de 16 ani sia ucis iubita de 13 ani dupa care a cerut ajutor pe Instagram Voia sa ascunda cadavrul
Un băiat de 16 ani și-a ucis iubita. Foto: CNN
ADVERTISEMENT

A fost prins după ce una din prietenele de pe internet ale băiatului a sunat la Poliție. Ulterior, acesta le-a spus polițiștilor că a fost vorba de un ”accident”.

Un tânăr și-a ucis iubita și a cerut ajutor pe Facebook

Poliția din Bensalem, Pennsylvania, a primit un apel din partea unei tinere care a spus că Joshua Copper i-a trimis un mesaj video pe Instagram prin care îi cerea ajutorul pentru a ascunde un cadavru.

ADVERTISEMENT

Potrivit CNN, polițiștii au descins la casa adolescentului, însă acesta a fost de negăsit. Oamenii legii au găsit, în schimb, cadavrul unei tinere în vârstă de 13 ani, care a fost identificată după bijuteriile pe care le purta.

Potrivit anchetatorilor, fata a fost împușcată cu o armă de ”calibru mare”. Băiatul în vârstă de 16 ani a fost prins și arestat după câteva ore. În timpul audierilor le-a povestit că se afla la el acasă, alături de victimă, care era iubita sa.

ADVERTISEMENT

Ulterior, probabil dintr-un gest de teribilism, Cooper a deschis seiful în care tatăl său își ținea arma de ”calibru mare”. A decis să sorteze muniția și, cel mai probabil, arma s-a descărcat accidental.

Din păcate în bătaia puștii se afla fata în vârstă de 13 ani, care a fost ucisă pe loc. Mama tânărului a intervenit ulterior în cadrul interogatoriului și le-a interzis oamenilor legii să mai continue investigația, în condițiile în care fiul său este minor.

ADVERTISEMENT

Băiatul va fi prezentat în instanță pe 7 decembrie, însă judecătorul trebuie să stabilească dacă acesta și-a ucis iubita cu intenție, sau a fost vorba de un simplu accident.

Cert e că, ulterior, băiatul le-a cerut ajutorul prietenilor de pe Instagram, în tentativa de a ascunde cadavrul fetei. Se pare că aceasta a fost de nerecunoscut după împușcătură, fiind nevoie de intervenția familiei, care a confirmat că e vorba de ruda lor după bijuteriile pe care fata le purta.

ADVERTISEMENT

Bensalem e o localitate din comitatul Bucks, la 30 de minute de mers spre Philadelphia, cu o populație de 60.000 de locuitori.

ADVERTISEMENT
Tags: