News

Un băiat de 21 de ani a murit după ce a mâncat la un fast-food. Ce spun medicii din Focșani

07.08.2019 | 13:42
Un baiat de 21 de ani a murit dupa ce a mancat la un fastfood Ce spun medicii din Focsani
Tânăr mort după ce a mâncat la un fast-food din Focșani. Sursa foto: dcnews.ro

Un băiat de 21 de ani din Focșani a murit după ce a mâncat la un fast-food din oraș. Tânărul a ajuns de urgență la spital azi dimineață, în jurul orei 05:00. Băiatul fusese transportat la Spitalul Județean de Urgență Sfântul Pantelimon din municipiu. Acesta a acuzat dureri puternice de stomac și a vărsat de mai multe ori, transmit doctorii.

Un băiat de 21 de ani a murit după ce a mâncat la un fast food: Ce zic medicii

Tânărul a fost mutat la Secția de Boli Infecțioase, unde medicii au încercat să facă tot posibilul să îl recupereze. Băiatul nu a răspuns la tratamentul medicamentos și a decedat, în cele din urmă. Personalul medical l-a resuscitat aproape o oră după ce acesta a început să fie din ce în ce mai rău, dar în zadar.

Urmează să se afle dacă mâncarea de la fast-food era stricată și în ce măsură i-a afectat starea de sănătate a tânărului din Focșani. Medicii vor stabili în orele următoare adevărata cauza a morții acestuia. Nu e exclus ca băiatul să fi avut anumite probleme de sănătate care s-au acutizat în această dimineață.  O anchetă este în desfășurare în aceste momente.

tanar mort fast food focsani
El este tânărul care a murit după ce a mâncat la fast-food. Sursa foto: realitateadevrancea.net

Nu a răspuns la tratament, după ce a fost dus la Boli Infecțioase

„A fost internat la Boli infecţioase, sub tratament. I s-au făcut numeroase investigaţii şi a fost văzut de către medicul infecţionist, gastroenterolog, chirurg şi cel cardiolog. Deoarece tânărul nu răspundea la tratament şi starea lui se deteriora, a fost mutat în ATI, acesta aflându-se în continuare sub tratament. Era conştient şi a vorbit tot timpul cu medicii şi familia. Din păcate, acesta nu a răspuns la niciun tratament şi a continuat să verse până a intrat în stop cardio-respirator”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Vrancea, Alina Cosma, scrie digi24.ro.

Tags: