News

Un băiat de 24 de ani din Buzău, omorât de copacul pe care tocmai îl tăiase

15.11.2019 | 14:25
Un băiat de 24 de ani din Buzău, omorât de copacul pe care tocmai îl tăiase
Un tânăr a fost omorât de copacul pe care tocmai îl tăiase. Sursa foto: reporterbuzoian.ro
ADVERTISEMENT

Un băiat de 24 de ani din Buzău a murit într-un mod cu totul stupid: pomul pe care îl tăiase i-a căzut direct în cap! Nenorocirea s-a petrecut în comuna Bisoca. Băiatul a încercat să doboare un arbore cu drujba, însă pomul i-a venit de hac, într-o ironie amară a sorții. Copacul l-a lovit atât de tare încât tânărul a murit pe loc.

Un băiat de 24 de ani a fost omorât de copacul pe care l-a tăiat

Felul în care a murit George M. este unul suprarealist, greu de crezut și acceptat pentru familie și prieteni. Tânărul de 24 de ani lucra în sat, cu ziua, iar luni, atunci când s-a întâmplat tragedia încerca să doboare copacul cu drujba, dar aceasta s-a blocat la jumătatea operațiunii. Băiatul a plecat repede după o altă drujbă pentru că nu o putea scoate pe cea care a rămas înfiptă și, fix în momentul în care a ajuns înapoi, copacul a căzut peste el, scrie reporterbuzoian.ro.

ADVERTISEMENT

Colegii cu care era la tăiat de lemne au încercat să facă tot posibilul să îl aducă la viață, dar nu se mai putea face absolut nimic. Medicii care au ajuns la fața locului au constatat că acesta nu mai prezenta semne vitale. Apropiații băiatului au numai cuvinte de laudă pentru tânăr. Acesta muncea din greu să își câștige o pâine, iar apoi familia a trebuit să se pregătească pentru cel mai greu moment: înmormântarea.

Familia l-a condus ieri pe ultimul drum

Familia l-a condus pe ultimul drum pe băiat, ieri. Se pare că nu este primul caz de acest fel în Bisoca. Anul acesta, un alt tăietor de lemne ar fi murit tot după ce un arbore a căzut peste el, la scurt timp după ce l-a tăiat cu drujba. Pădurarii se supun unor riscuri uriașe atunci când merg la tăiat de pomi ori la tăiat de lemne.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri