ADVERTISEMENT
News

Un băiat din Botoșani s-a înecat în fântâna casei. Părinții i-au găsit șlapii și tableta lângă puț

Autor: Flaviu Popa | 01.09.2020 | 12:29
Un băiat din Botoșani s-a înecat în fântâna casei. Părinții i-au găsit șlapii și tableta lângă puț
Pompierii nu au mai putut face nimic pentru băiat. Foto: monitorulbt.ro

Un băiat de 16 ani din Botoșani a murit, după ce s-a înecat în fântâna din curtea casei, însă circumstanțele în care s-a produs tragedia rămân un mister.

ADVERTISEMENT

Părinții i-au găsit șlapii și tableta lângă fântână și au sunat la 112, presimțind că s-a întâmplat ceva groaznic.

Adolescentul din comuna Manoleasa, județul Botoșani, fusese dat dispărut de familie în cursul dimineții.

ADVERTISEMENT

Un tânăr de 16 ani din Botoșani a murit înecat în fântana casei

Pompierii au fost alertați și a fost nevoie ca unul dintre salvatori să coboare în fântâna adâncă de peste 20 de metri, însă băiatul nu a mai putut fi salvat.

Conform Observatornews.ro, părinții au remarcat dispariția copilului în dimineața zilei de 1 septembrie și l-au găsit în fântâna din curtea casei.

ADVERTISEMENT

Disperați, părinții au chemat pompierii și au încercat să scoată apa din fântână cu un hidrofor. „Unul dintre pompieri a coborât în fântâna adâncă de cca. 20 de metri și, ajutat de ceilalți colegi, l-a adus la suprafață”, a declarat Dorina Lupu, purtător de cuvânt al ISU Botoşani, conform monitorulbt.ro.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari de la Garda de Intervenție Săveni, Detașamentul de Pompieri Dorohoi, dar și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

ADVERTISEMENT

Din păcate, echipajul medical prezent la fața locului a constatat decesul băiatului. Tânărul de 16 ani mai avea o soră și era elev la Seminarul Teologic.

Nu se știe momentan cum a ajuns copilul în fântână. Poliția a demarat o anchetă și va stabili dacă se confruntă cu un accident sau un gest premeditat al copilului.

ADVERTISEMENT

În cauză a fost deschis un dosar pentru ucidere din culpă. Se va dispune efectuarea unei necropsii pentru stabilirea cauzei decesului”, a explicat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!