ADVERTISEMENT
News

Un băiețel de 11 ani a căzut de la etajul 6 al unui bloc din Capitală. Care e starea copilului

Un copil de 11 ani a căzut de la etajul 6 al unui bloc din Capitală.
Autor: Adrian Baciu | 17.06.2021 | 16:07
Un băiețel de 11 ani a căzut de la etajul 6 al unui bloc din Capitală. Care e starea copilului
Un băiețel de 11 ani a căzut de la etajul 6 al unui bloc din Capitală. Care e starea copilului. Sursa foto: antena3.ro

Incident grav consemnat joi în București. Un copil de doar 11 ani a căzut de la etajul 6 al unui bloc din Sectorul 2.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, impactul acestuia cu solul a fost atenuat de un copac, astfel că băiețelul a scăpat ca prin minune cu viață.

Un copil de 11 ani a căzut de la etajul 6 al unui bloc din Capitală

Evenimentul s-a petrecut pe strada Pâncota și a fost confirmat de Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, scrie Gândul.ro.

ADVERTISEMENT

Autoritățile informează că băiețelul a căzut printre crengile unui copac, aflat în grădina blocului. Din fericire, copilul se află în afara oricărui pericol. El este conștient și va fi transportat la unul dintre spitale din Capitală.

La fața locului au ajuns două ambulanțe SMURD. Cei de la Poliția Capitalei au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

ADVERTISEMENT

ISU București – Ilfov a avut o perioadă extrem de încărcată în această săptămână. Astfel, în intervalul 16-17 iunie, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au intervenit pentru gestionarea a 305 situații de urgență, produse în municipiul București și în județul Ilfov.

Ponderea cea mai mare a numărului de intervenții o reprezintă cazurile pentru acordarea primului ajutor calificat, în număr de 249, se arată pe site-ul instituției.

ADVERTISEMENT

Un copil de la o școală din Capitală s-a aruncat de la etaj la începutul lunii

Un incident asemănător s-a petrecut la începutul lunii iunie la o unitate de învățământ din București.

Un elev din clasa a șasea s-a aruncat pe geam de la primul etaj al Școlii George Bacovia. Acesta a spus că a recurs la gestul disperat pentru că nu a mai suportat umilințele la care era supus. Incidentul a avut loc într-o pauză. Elevul a fost dus la spital, fiind în afara oricărui pericol.

ADVERTISEMENT

În urma căderii de la înălțime, băiatul s-a ales cu două coaste rupte, dar se află în afara oricărui pericol. El a fost transportat imediat la Spitalul Marie Curie din București, iar ulterior a fost dus la Spitalul Alexandru Obregia, pentru a primi consiliere.

După acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Și Inspectoratul Școlar General București a deschis o anchetă în acest caz.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!