News

Un bărbat a amenințat mai multe persoane cu un pistol cu bile, la un loc de joacă din Brăila. Video

Un bărbat de 34 de ani a scos pistolul pe care îl avea asupra lui și a amenințat părinții de la un loc de joacă, în Brăila.
20.05.2021 | 20:39
Un barbat a amenintat mai multe persoane cu un pistol cu bile la un loc de joaca din Braila Video
Un bărbat a amenințat mai multe persoane cu un pistol cu bile. Sursa foto: Colaj Fanatik / Facebook, Jandarmeria Brăila
ADVERTISEMENT

Scene de groază au avut loc în municipiul Brăila, într-un loc de joacă pentru copii. Un bărbat beat a pus în pericol atât părinții care se aflau acolo, cât și copiii care se jucau în respectivul loc. Incidentul a avut loc în parcul Brăilița din municipiu.

Un individ în vârstă de 34 de ani a început să îndrepte arma pe care o avea asupra lui către mai mulți părinți. Oamenii legii au anunțat că era vorba despre un pistol cu bile din plastic.

ADVERTISEMENT

Părinți amenințați cu arma la locul de joacă

După ce individul a început să-i amenințe cu arma, părinții au sunat la serviciile de urgență, așa că la fața locului a sosit o echipă de jandarmi. Membrii echipajului l-au găsit pe individ stând pe o bancă.

Acesta a fost dus imediat la sediul Poliției. Oamenii legii au mai transmis și că bărbatul respectiv era în stare de ebrietate și imediat cum au ajuns la fața locului acestuia i-a fost îndepărtată arma de tip airsoft.

ADVERTISEMENT

„Membrii echipajului s-au deplasat la locul indicat și au constatat că cele sesizate se confirmă. O persoană de sex masculin, aflată în stare vizibilă de ebritate, stătea pe o bancă din parcul respectiv și amenința persoanele din jurul său cu un pistol cu bile din plastic”, au declarat reprezentanții Jandarmeriei.

Bărbatul a recunoscut că consumase alcool

Bărbatul a declarat că nu încerca să facă rău nimănui și avea arma respectiv asupra lui doar pentru a se apăra în cazul în care era atacat de cineva, pe care urma să îl împuște.

ADVERTISEMENT

„Stăteam și am băut o vodcă (…) Cu pistolul nu făceam nimic, îl țineam în teacă, doar în caz de mă ataca cineva, atunci îl scoteam și îl împușcam. Doar dacă mă ataca cineva normal, atunci îi împușcam”, a declarat tânărul.

Atunci când oamenii legii l-au întrebat dacă avea de gând să împuște copiii dacă l-ar fi enervat având în vedere că se afla la un loc de joacă suspectul a spus că nu.

ADVERTISEMENT

„Aceasta a fost imobilizată și deposedată de arma de tip airsoft, de către jandarmi, ulterior fiind condusă la sediul Poliției Municipiului Brăila.

Bărbatul în cauză, domiciliat în municipiul Brăila, în vârstă de 34 ani, a motivat jandarmilor că purta pistolul asupra sa pentru a se apăra”, a transmis Jandarmeria.

Cercetările sunt continuate în acest caz și se vor lua măsurile legale care se impun. Bărbatul este din municipiul Brăila și el a fost audiat de polițiști.

ADVERTISEMENT