News

Caz incredibil în județul Sălaj. Un bărbat a căzut de la etajul patru al unui bloc din Zalău și a scăpat cu zile

Un bărbat din județul Sălaj a căzut de la etajul patru al unui imobil din municipiul Zalău. Din fericire, acesta a scăpat cu zile, căderea sa fiind atenuată de către prelata unei autoutilitare.
26.11.2021 | 14:41
Caz incredibil in judetul Salaj Un barbat a cazut de la etajul patru al unui bloc din Zalau si a scapat cu zile
Caz incredibil în județul Sălaj. Un bărbat a căzut de la etajul patru al unui bloc din Zalău și a scăpat cu zile. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Un sălăjean a căzut de la etajul patru, al unui imobil din municipiul Zalău. Din fericire, viața sa a fost salvată de către o autoutilitară parcată în apropiere.

A căzut de la etajul patru și a scăpat cu viață

Bărbatul a fost găsit, în cursul zilei de vineri, de către forțele de intervenție care au fost chemate la locul tragediei

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc în zona Echinox, în apropierea zonei centrale din municipiul Zalău, mai precis în cartierul Păcii. Pompierii care au intervenit l-au găsit pe bărbat în stare de conștiență, după ce a căzut pe autoutilitară.

Prelata unei autoutilitare i-a salvat viața

Se pare că acesta a fost salvat de căderea pe prelata unei autoutilitare parcate exact lângă bloc, aceasta atenuând impactul.

ADVERTISEMENT

„Pompierii zălăuani au fost solicitați să intervină la o persoană căzută de la nivelul etajului 4 a unui bloc, pe prelata unei autoutilitare, în municipiul Zalău. Persoana căzută, de sex masculin, a fost găsită conștientă”, a comunicat Lucian Jacodi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) din Sălaj.

De altfel, pompierii l-au predat pe bărbat către un echipaj de terapie intensivă mobilă – TIM.

Bărbatul a fost mai apoi transportat la Unitatea de Primire Urgențe SMURD Zalău, menționează reprezentantul ISU Sălaj.

ADVERTISEMENT

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Cazurile de căderi din bloc tot mai frecvente

Ultimul caz de cădere din bloc a avut loc pe 23 noiembrie 2021, când o tânără din municipiul Baia Mare a căzut pe acoperișul unui magazin, tocmai după ce a picat de la 8 etaje.

ADVERTISEMENT

Fata de 18 ani a fost dusă de urgență la spital de un echipaj SMURD după ce s-a constatat că aceasta încă mai trăia.

Tânăra s-ar fi blocat în apartament după ce iubita sa a plecat la cumpărături după mai multe certuri. Tinerele locuiau împreună după ce s-au mutat în blocul de unde s-a și aruncat. Aceasta într-un moment de ”rătăcire” s-a aruncat de la etajul 8.

ADVERTISEMENT
Tags: