News

Un bărbat a căzut de la etajul cinci al Spitalului de Urgență Ploiești. Era internat la cardiologie

Un bărbat internat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești a murit după ce a căzut de la etajul cinci al unității medicale. Gestul pare să fi fost unul premeditat.
15.11.2021 | 13:08
Un barbat a cazut de la etajul cinci al Spitalului de Urgenta Ploiesti Era internat la cardiologie
Un bărbat a căzut de la etajul cinci al Spitalului de Urgență Ploiești. Era internat la cardiologie. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

O tragedie a avut loc la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Un bărbat internat la secţia de cardiologie a unităţii medicale a decedat luni dimineață după ce s-a prăbuşit în gol de la etajul cinci.

Un bărbat internat la cardiologie a căzut de la etajul cinci al unității sanitare

Din primele date rezultă că bărbatul era bolnav de inimă și se crede că gestul ar fi fost unul premeditat. Din primele cercetări, omul ar fi sărit de la fereastră.

ADVERTISEMENT

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Prahova, în jurul orei 10:45, agenții de poliție din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au fost anunțați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 67 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al unei unități spitalicești din oraș și a fost constatat decesul.

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că un bărbat în vârstă de 67 s-ar fi aruncat de la etajul 5 al unei unități medicale din municipiu”, precizează IPJ Prahova.

ADVERTISEMENT

A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă

Conform unor surse de la investigații, cel în cauză era un pacient internat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Bolnavul fusese spitalizat în cadrul secției de cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

ADVERTISEMENT

În prezent, forțele de ordine anchetează acest caz pentru a afla cum s-a întâmplat tragedia.

În acest caz a fost întocmit și un dosar penal pentru omor din culpă.

Este de așteptat să se stabilească care vor fi concluziile la care vor ajunge investigatorii în cazul morții bărbatului de 67 de ani.

Nereguli la spitalele din Prahova

Cazul decesului bărbatului vine la doar patru zile de la tragedia de la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Ploieşti când doi pacienți bolnavi cu COVID-19 au decedat fiind arşi de vii în incendiul ce a izbucnit în unitatea sanitară. De altfel, și o asistentă a suferit arsuri.

ADVERTISEMENT

În urma anchetelor, s-a constatat că în numeroase unități spitalicești din județul Prahova există nereguli privind funcționarea fără autorizație de incendiu de la ISU.

ADVERTISEMENT