Life

Un bărbat a cheltuit 40.000 de dolari pentru a-și tatua aproape tot corpul. Cum arată brazilianul

Marcelo Bboy nu s-a uitat la bani și a dat peste 40.000 de dolari pentru a-și realiza cel mai mare vis. Și-a acoperit corpul în proporție de 98% cu tatuaje.
26.03.2022 | 18:04
Un barbat a cheltuit 40000 de dolari pentru asi tatua aproape tot corpul Cum arata brazilianul
ADVERTISEMENT

Actorul este tare mândru de cum arată. Marcelo Bboy și-a îndeplinit cea mai mare dorință chiar dacă a recunoscut că a îndurat dureri cumplite. Brazilianul anunță că nu are de gând să se oprească.

Un bărbat a cheltuit 40.000 de dolari pentru a-și tatua aproape tot corpul. Cum arată brazilianul

Marcelo Bboy are 38 de ani și este actor și model. La vârsta de 15 ani și-a făcut primul tatuaj, iar după 7 ani a decis să-și umple tot corpul cu desene, dar și alte modificări. Pentru asta, brazilianul a cheltuit o avere, 40.000 de dolari.

ADVERTISEMENT

În acest moment are 1.500 de tatuaje care îi acoperă 98% din corp. Promite însă că nu se va opri aici, chiar dacă toate modificările pe care le-a făcut au fost extrem de dureroase.

Actorul și-a tatuat și gingiile și globii oculari, chiar dacă aceste intervenții sunt extrem de periculoase. De asemenea și-a înlocuit dinții cu unii din nichel, și-a spintecat limba și și-a modificat urechile. Cea mai nouă intervenție a fost un implant decorativ în brațul stâng.

ADVERTISEMENT

“Aveam 22 de ani când am decis să-mi umplu tot corpul cu tatuaje. Și acum sunt aproape de asta.

Mai am doar puține spații fără tatuaje, cum ar fi părțile intime și câteva mici spații pe un picior, dar le voi tatua curând.

ADVERTISEMENT

Nu mi-e frică de faptul că aș putea să orbesc. Tatuajul pe care îl am nu reprezintă niciun pericol”, a declarat Marcelo Bboy potrivit presei din Brazilia.

Bărbatul este actor, model și imaginea mai multor evenimente. Acesta spune că foarte rar a întâlnit persoane care l-au criticat pentru alegerile pe care le-a făcut. Cei mai mulți îl admiră pentru curajul său.

ADVERTISEMENT

“Oamenii se uită la mine cu curiozitate. Femeile sunt foarte încântate de felul în care arăt. Sfatul mei pentru cei care își doresc să aibă multe tatuaje este să știe foarte bine ce vor și să lucreze în această industrie”, a mai spus Marcelo Bboy.

ADVERTISEMENT
Tags: