Life

Un bărbat a cheltuit zeci de mii de euro pentru a semăna cu Nick Minaj. Nu se oprește aici: „Vreau doar să arăt cât mai dezgustător posibil”

Rudy Villalobos are 27 de ani, vrea să arate precum Nicki Minaj și a cheltuit zeci de mii de euro pentru a-și atinge scopul.
21.05.2023 | 17:04
Un barbat a cheltuit zeci de mii de euro pentru a semana cu Nick Minaj Nu se opreste aici Vreau doar sa arat cat mai dezgustator posibil
Rudy Villalobos a cheltuit zeci de mii de euro pentru a semăna cu Nicky Minaj. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Rudy Villalobos a decis în urmă cu trei ani că vrea să semene cu Nicki Minaj. De atunci, a devenit client fidel al medicililor esteticieni. A cheltuit până acum zeci de mii de euro pe operații, dar încă nu este complet mulțumit.

Rudy Villalobos a cheltuit mii de euro pentru a arăta precum Nicky Minaj

Operațiile estetice nu mai sunt un subiect tabu și multe vedete de la noi apelează la diferite proceduri pentru a arăta așa cum își doresc. Atunci când fanii cred că exagerează, le atrag atenția, așa cum au considerat și în cazul Luminiței Anghel. 

ADVERTISEMENT

Însă unele persoane chiar au tendința să le ducă la extrem. Este cazul păpușii umane Ken, dar și a lui Rudy Villalobos, un bărbat în vârstă de 27 de ani din Los Angeles. El nu a fost niciodată mulțumit de aspectul său fizic, iar în copilărie era atras mai mult de păpuși.

Așa a ajuns ca în urmă cu trei ani să calce pentru prima dată în cabinetul unui medic estetician. Visul său este să arate precum Nicki Minaj. Nu pentru că o admiră ca și artistă, ci pentru că Rudy Villalobos este de părere că are corpul ideal.

ADVERTISEMENT

Până acum, a cheltuit mai mult de 45.000 de euro pe operații. Tânărul și-a operat de mai multe ori fundul, și-a făcut lifting brazilian și injectări cu botox, inspirat chiar de starul internațional amintit anterior.

„Simt că ea joacă un rol important în industria de îmbunătățire corporală. deoarece a fost una dintre primele care și-a operat posteriorul. A fost deschisă în legătură cu asta.

ADVERTISEMENT

Chiar și după toată ura și reacțiile negative pe care le-a primit. Așa că Nicki m-a inspirat, cu siguranță. Mi-a plăcut look-ul ei și am vrut ca al meu să fie cât mai aproape de al ei”, a declarat  Rudy Villalobos, conform mirror.uk. 

„Vreau doar să arăt cât mai dezgustător posibil”

Rudy Villalobos costum roșu casă bară fier fereastră
Așa arată Rudy Villalobos în prezent.
Sursa foto: Instagram

Chiar dacă acum este mai fericit acum, Rudy Villalobos nu este complet mulțumit de imaginea sa. Bărbatul mai are multe îmbunătățiri pe listă și vrea să ajungă din nou la medic pentru a obține înfățișarea mult visată.

ADVERTISEMENT

„Vreau doar să arăt cât mai dezgustător posibil. Vreau să fiu o păpușă din viața reală, cu un corp foarte sexy și un fund foarte ‘suculent’. Vreau, de asemenea, să-mi îmbunătățesc mai mult trăsăturile faciale, aș vrea să îmi fac o operație la nas, să umplu maxilarul, să îndepărtez grăsimea bucală și să îmi ridic sprâncenele”, a mai spus Rudy Villalobos.

ADVERTISEMENT