ADVERTISEMENT
News

Un bărbat a deschis focul într-o discotecă, în Italia. Zece persoane, rănite

Un bărbat din Italia a deschis focul într-o discotecă. Mai multe persoane au fost rănite.
Autor: Andreea Marin | 21.07.2021 | 13:58
Un bărbat a deschis focul într-o discotecă, în Italia. Zece persoane, rănite
Un bărbat a deschis focul într-o discotecă, în Italia. Zece persoane, rănite. Sursa foto: Hepta

Un bărbat a deschis focul într-o discotecă din Italia, incident în urma căruia au fost răniți zece persoane. Din fericire, niciuna dintre acestea nu se află în stare gravă.

ADVERTISEMENT

Un bărbat din Italia a deschis focul într-o discotecă

Incidentul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, într-o zonă din sudul Italiei, a informat presa locală. Bărbatul care se face vinovat de împușcarea mai multor persoane a fost găsit.

Desigur că cercetările din acest caz sunt în toi, iar bărbatul este, deocamdată, suspectat, iar instanțele de judecată vor decide dacă el este cu adevărat vinovat de lucrurile de care este acuzat.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a început atacul armat pe fondul unui conflict care a izbucnit între două grupuri de tineri care petreceau într-un club de pe litoral, din regiunea Puglia.

Tragedia putea fi una mult mai mare, având în vedere că în acel moment se aflau în clubul respectiv 300 de studenți. Evenimentul a creat și o panică generală, care a dus la rănirea mai multor oameni, pentru că ei s-au îmbulzit să se salveze și să iasă afară din club.

ADVERTISEMENT

Victimele bărbatului care a tras cu arma, un pistol de 9 mm, au fost lovite de gloanțe în picioare, astfel că leziunile lor nu sunt incompatibile cu viața și toate acestea sunt în afara oricărui pericol.

Alte incidente armate, soldate cu victime

Acesta a fost un eveniment fericit, în care nu au existat victime. Totuși, în multe alte situații au fost tineri care și-au pierdut viața în urma unor incidente armate.

ADVERTISEMENT

În luna mai a acestui an, șapte tineri și-au pierdut viața când se aflau la o petrecere aniversară. Acolo a avut loc un incident armat, după ce un individ a deschis focul asupra unui parc de autorulote, în orașul Colorado Springs.

“Suspectul, iubitul unei femei figurând printre victime, a mers la faţa locului cu maşina, a început să tragă asupra oaspeţilor şi apoi s-a sinucis”, declara poliţia, într-un comunicat transmis la acea vreme.

ADVERTISEMENT

Tot în luna mai, a avut loc un incident armat în North Charleston, Carolina de Sud, în urma căruia a murit un tânăr și alte 13 persoane au fost rănite. Acestea se aflau la un concert neautorizat.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!