News

Un bărbat a făcut infarct, la un cazinou, de bucurie că a câștigat 4 milioane de euro. Imagini șocante. Video

Imediat după ce a câștigat 4 milioane de euro la cazinou, un bărbat a căzut la podea și a făcut infarct. Care este starea sa acum.
26.06.2024 | 18:11
Un barbat a facut infarct la un cazinou de bucurie ca a castigat 4 milioane de euro Imagini socante Video
De bucurie că a câștigat 4 milioane de euro la cazinou, un bărbat s-a prăbușit și a făcut infarct. Sursa foto: capturi X / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un bărbat a trecut rapid de la extaz la agonie după ce a câștigat 4 milioane de euro la cazinou. Acesta a căzut pe podea și a suferit un infarct. Din fericire, intervenția promptă a medicilor s-a dovedit a fi una salvatoare.

De bucurie că a câștigat 4 milioane de euro la cazinou, un bărbat s-a prăbușit și a făcut infarct

În urmă cu mai bine de două decenii, în iulie 2002, un jucător de cazinou a câștigat jackpot-ul de 15.000 de dolari americani în Atlantic City, New Jersey (SUA).

ADVERTISEMENT

La câteva momente după ce personalul locației i-a dat cecul, bărbatul de 61 de ani a suferit un atac de cord fatal. A fost declarat mort în sala cazinoului, câteva minute după ce dăduse lovitura.

O tragedie similară a fost la un pas de a se produce sâmbătă, 22 iunie, la cunoscutul cazinou Marina Bay Sands din Singapore. Aici, un bărbat s-a prăbușit la podea, doborât de un infarct, la doar câteva clipe după ce luase jackpotul de 4 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Clipele terifiante în care acesta a căzut la podea și a fost resuscitat, printre martorii îngroziţi, au fost filmate şi au ajuns pe rețelele de socializare din întreaga lume.

Se pare că bărbatul ar fi suferit un stop cardiac din cauza entuziasmului legat de câștigul imensei sume. Martorii incidentului spun că, după aflat că a obținut uriașul premiu, bărbatul a început să sară de bucurie în jurul cazinoului. Apoi, dintr-o dată, s-a prăbușit dramatic la pământ, strângându-și pieptul cu mâinile.

ADVERTISEMENT

Imediat, operatorii de la cazinou și ofițerii de securitate s-au grăbit să-i acorde primul ajutor. Pe un clip apărut pe platforma de socializare X (fostul Twitter) se observă cum un angajat al cazinoului îl resuscitează pe bărbat.

Controverse privind starea de sănătate a bărbatului

Inițial, mai multe persoane care au postat online videoclipul cu bărbatul din Singapore au susținut că acesta a murit în urma unui atac de cord. Cu toate acestea, site-ul casino.org a venit cu vești foarte bune.

ADVERTISEMENT

Multe informații de pe rețelele de socializare au sugerat că bărbatul a murit. Nu sunt adevărate. Bărbatul își revine și se așteaptă să se bucure de suma câștigată de îndată ce va ieși din spital”, scrie sursa citată.

ADVERTISEMENT