News

Un bărbat a fost arestat în sectorul 6, după ce a incendiat o mașină, o ghenă și o copertină a unui teren de sport

30.08.2020 | 22:57
Un barbat a fost arestat in sectorul 6 dupa ce a incendiat o masina o ghena si o copertina a unui teren de sport
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Ilfov a fost reținut, după ce ar fi a incendiat o mașină, o ghenă și copertina unui teren de sport în sectorul 6 al Capitalei.

Inițial oamenii legii au primit o sesizare despre un autoturism care a luat foc. Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat mai multe probe care ar fi putut porni incendiul.

ADVERTISEMENT

După aproximativ 15 minute, tot în sectorul 6, au fost sesizate alte două incendii, la o ghenă și în zona unui teren de sport.

Trei incendieri în sectorul 6. Un bărbat a fost arestat

Bărbatul suspectat a fost dus la Secția 25 de Poliție. Infractorul are 33 de ani și este cercetat de autorități.

ADVERTISEMENT

„Având în vedere condițiile în care s-au produs aceste incendii, s-a luat în calcul ipoteza inițierii cu intenție a focului. În baza investigațiilor și audierilor efectuate, a fost identificat un bărbat de 33 ani care a fost depistat și condus la audieri la sediul Secției 25 Poliție.

Din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul ar fi incendiat atât autoturismul, o ghenă, cât și copertina unui teren de sport”, a anunțat Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost reținut pentru distrugere calificată și se fac cercetări în continuare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Recent, în județul Vaslui, un om a murit din cauza unui incendiu și mai multe proprietăți au fost în pericol. Un bărbat de 55 de ani a murit în locuința cuprinsă de flăcări uriașe.

ADVERTISEMENT

El ar fi adormit cu o țigară aprinsă în mână. Neglijent, acesta nu și-a dat seama de pericolul la care este expus. Jarul s-a împrăștiat pe haine și apoi a pornit focul, care a cuprins rapid totul în jur. Focul a fost stins, în cele din urmă, de vecinii victimei.

ADVERTISEMENT
Tags: