News
notix pixel id

Un bărbat a fost coborât din avion deoarece a refuzat să poarte masca. Totul s-a întâmplat în aplauzele celorlalți pasageri

Un bărbat a fost coborât din avion, în apaluzele pasagerilor, deoarece a refuzat să poarte mască, în Cluj.
20.10.2021 | 11:07
Un bărbat a fost coborât din avion deoarece a refuzat să poarte masca. Totul s-a întâmplat în aplauzele celorlalți pasageri
Un bărbat a fost coborât din avion deoarece a refuzat să poarte masca. Totul s-a întâmplat în aplauzele celorlalți pasageri.Sursa foto: Colaj Fanatik / Cluj24.ro
ADVERTISEMENT

Incident pe Aeroportul din Cluj, unde un pasager a fost dat afară din avion pentru că a refuzat să poarte masca de protecție.

Pasager dat afară din avion fiindcă nu voia să poarte masca de protecție

Înainte de a se recurge la această măsură, atât personalul, cât și oamenii legii au încercat să îl convingă pe bărbatul respectiv să își pună masca.

Nimeni nu a reușit să îl convingă să facă acest lucru, așa că s-a recurs la o măsură extremă: pasagerul respectiv a fost dat jos din avion de polițiști.

ADVERTISEMENT

Ceilalți pasageri au fost încântați de această măsură, astfel că ei chiar au aplaudat atunci când bărbatul a fost rugat de oamenii legii să își ia bagajul și să plece.

Avionul a stat zece minute pentru ca bărbatul să își pună masca

Un pasager este cel care a povestit întreaga întâmplare, pentru presa locală. Acesta a specificat că avionul avea întârziere de zece minute și nimeni nu știa de ce.

ADVERTISEMENT

Abia apoi s-a aflat că un pasager aflat pe primele locuri a refuzat să își pună masca de protecție, iar stewardesele încercau să îl convingă să facă acest lucru pentru ca aeronava să poată decola.

Din cauza refuzului său, tot avionul stătea pe loc. Ulterior, membrii echipajului i-au anunțat pe pasageri că situația este sub control și au anunțat că au chemat poliția la fața locului.

ADVERTISEMENT

Mărturiile unui pasager despre acest incident

„Pilotul ne-a anunţat că vremea este nefavorabilă şi că probabil o sa avem întârzieri. Avionul părea gata de decolare, însă noi încă aşteptam.

Nu eram foarte atent la ce se întampla, dar am văzut că două stewardese vorbeau mult cu o persoană aflata în primele locuri.

ADVERTISEMENT

Trec 10 minute, lumea îşi pierde răbdarea, iar un domn aflat în apropierea celor trei spune pe un ton răstit: Haideţi, dom-le, puneţi-vă masca, ţineţi un avion întreg pe loc!

Atunci am realizat ca avionul nu pornea din cauză că domnul respectiv refuza să poarte o mască”, a declarat un pasager pentru Cluj24.ro.

ADVERTISEMENT

Deoarece a refuzat în continuare să poarte masca de protecție, bărbatul a fost dat jos din avionul care urma să plece către Londra.

Așa cum știm deja, masca de protecție este obligatorie în toate spațiile interioare și inclusiv în mijloacele de transport în comun.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 861. 32 pagini + SUPER CD. Doar 12 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri