News

Un bărbat a fost condamnat la 12 ani de închisoare, după ce și-a violat fiul cu retard mintal. Detalii șocante din anchetă

Un bărbat din Alba a fost condamnat la 12 ani de închisoare după ce și-a violat în nenumărate ori fiul, inclusiv în locuri publice.
26.01.2023 | 20:18
Un barbat a fost condamnat la 12 ani de inchisoare dupa ce sia violat fiul cu retard mintal Detalii socante din ancheta
Bărbat condamnat la închisoare după ce și-a violat fiul. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Situația e și mai șocantă în condițiile în care băiatul e major, însă are retard mintal. Conform anchetatorilor, violatorul a devenit violent atunci când autoritățile au intervenit.

Un bărbat a fost condamnat la închisoare 12 ani după ce și-a violat fiul

Potrivit datelor din anchetă, care sunt șocante, bărbatul era originar din Zlatna. Și-a violat fiul în vârstă de 22 de ani, diagnosticat cu retard, inclusiv sub un pod din oraș. Atunci când oamenii revoltați au chemat Poliția, violatorul a devenit violent. Pentru faptele sale a primit 12 ani de închisoare pentru viol și ultraj contra bunelor moravuri, cu toate că sentința nu e definitivă.

Mai mult, bărbatul nu mai are voie să se apropie timp de trei ani la mai puțin de 50 de ani de victima sa, după executarea pedepsei. În 11 iulie 2022, sub un pod din oraș, bărbatul și-a abuzat sexual fiul, pe care l-a obligat să-i facă sex oral.

O femeie care trecea prin zonă a sunat de urgență la 112, conform News.ro. ”Martora a mai arătat că agenţii din cadrul Poliţiei Locale au coborât sub pod, le-au solicitat persoanei vătămate şi inculpatului să urce pe pod pentru a lămuri situaţia de fapt, moment în care inculpatul a început să îi ameninţe, respectiv şi-a dat jos pantalonii pentru ca martora să îi demonstreze că a întreţinut raporturi sexuale cu fiul său. Aceasta mai arată că, în momentul în care inculpatul şi-a dat pantalonii jos, de faţă au fost aproximativ 20-30 de persoane”, este menționat în documentele Judecătoriei Alba Iulia, conform News.ro.

Mai mult, o vecină le-a povestit polițiștilor că în mai 2021 a ieșit pe balcon să dea cu aspiratorul, moment în care l-a văzut pe bărbat cum întreținea relații sexuale anale cu fiul său.

Martora povesteşte că inculpatul obişnuieşte să stea complet dezbrăcat în balconul său, se uită la martoră când o vede pe aceasta în balcon, dar nu se îmbracă şi nu are nicio reacţie, motiv pentru care martora se teme de el”, a mai menționat instanţa.

Și mai șocant e faptul că bărbatul a fost supus unei expertize psihiatrice și a reieșit că nu prezintă tulburări psihice, acesta având discernământ atunci când a comis faptele care au revoltat populația din zonă.

Bărbatul acuzat de aceste fapte a negat orice responsabilitate și vină, refuzând totodată să dea declarație cu privire la acuzațiile aduse. Mai mult, individul a fost refuzat să fie supus testului poligraf.

”Pe tot parcursul procesului penal, inculpatul a uzat de dreptul la tăcere. Deşi a fost interpelat de către instanţa de judecată în repetate rânduri, acesta a refuzat să dea declaraţie în cauză, cu toate că la fiecare audiere de martori intervenea peste aceştia şi expunea propria sa variantă”, au mai remarcat magistrații.

La fel de șocantă e o mărturie scrisă a bărbatului, referitoare la fiul său, în care e specificat că tânărul ”trebuie să aibă şi el viaţă sexuală, chiar dacă este puţin mai în urmă, nu poate rămâne virgin toată viaţa”.

Tags: